Ξεκίνησε από χθες Δευτέρα 07-Σεπτ.-2021, η προπονητική δραστηριότητα σε όλα τα τμήματα του ΟΠΕ Χαλκίδας…
Ας γνωρίσουμε όμως ποιό είναι το προπονητικό team που έχει αναλάβει το δημιουργικό έργο στον κορυφαίο Όμιλο βόλεΙ στην Εύβοια!
Εδώ να σημειώσουμε ότι όλο το προπονητικό team, προέρχεται και αποτελείται από παλιούς άσους της ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα:

 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜ

  στην ανδρική ομάδα και στην ομάδα Παίδων, είναι ο Χρήστος Αδάμ, παλιός διεθνής βολεϊμπολίστας με σπουδαία καριέρα πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο και σήμερα καταξιωμένος τεχνικός.

 • ΣΟΦΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

  στην γυναικεία ομάδα και στην ομάδα Παγκορασίδων-Β’, η διεθνής Σοφία Ιορδανίδου, η κορυφαία, ίσως, βολεϊμπολίστρια της χώρας μας, με Ευρωπαϊκή καριέρα και τεράστιες επιτυχίες, ο ″θηλυκός-Γκάλης″, όπως την αποκαλούσαν!

 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

  στην ομάδα των Κορασίδων και την ομάδα των Παμπαίδων, προπονητής είναι, ένας παίκτης, με τεράστιες εμπειρίες (Α1 & Α2 Εθνική αλλά και όλες τις άλλες κατηγορίες), ο Μιχάλης Μητρόπουλος.

 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ

  στις ομάδες Παγκορασίδων Α’ και Προ-Παγκορασίδων, προπονητής θα είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του, με τον ΟΠΕ Χαλκίδας, καθώς έχει υπηρετήσει και υπηρετεί τον Όμιλο, συνεχώς και για πολλά χρόνια, σαν παίκτης και σαν προπονητής, όπου και όποτε του ζητηθεί και αυτός είναι ο Γιάννης Ντεγιάννης, ένα ακόμα ″εργάτης″ του βόλεϊ της Χαλκίδας!

 • ΤΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

  τέλος στο σημαντικότατο και νευραλγικό τμήμα του ΟΠΕΧ, αυτό των Ακαδημιών, προπονητής θα είναι ο Τάκης Αποστολίδης, ο πιστός εργάτης και λάτρης του βόλεϊ! Χωρίς αμφιβολία μιλάμε για τον άνθρωπο που ″έφερε″ και προχώρησε το βόλεϊ στην Χαλκίδα και ήταν αυτός που ανέδειξε πολλούς και σπουδαίους, αθλητές και αθλήτριες, που έκαναν μεγάλες και ζηλευτές, καριέρες σε υψηλό επίπεδο…