Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον γήπεδο της Καστέλας η ομάδας της Αυλίδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Το ΔΣ του ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ θέλει να εκφράσει διαμαρτυρία για αυτά που διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καστελλας.
30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής ενημέρωσε (διέταξε) τον Γενικό Αρχηγό μας ότι αν δεν εμφανίσει 2η εμφάνιση με άλλο χρώμα θα κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Γενικος Αρχ. στην αρχή αρνήθηκε ζητώντας να τον ενημερώσει βάση ποιου κανονισμού ήταν η οδηγία. Μετά από έντονες πιέσεις των διαιτητών οι οποίοι επικαλέστηκαν τροποποίηση ,η οποία ανέφερε ότι ήμασταν υπόχρεοι για 2 εμφανίσεις σαν ομάδα, ξεκίνησε μια κατάσταση εκνευρισμού σε όλα τα μέλη. Σε ερώτηση πόση ώρα μπορούμε να δώσουμε λύση, η απάντηση ήταν 3 ακριβώς ή το τελειώνω. Ο Γενικός Αρχηγός βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του έτρεξε στο γήπεδο Βαθέος και επέστρεψε 3 και 20 με 2η εμφάνιση…δεχόμενος αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα για μη έναρξη του αγώνα….
Ο αγώνας ξεκίνησε 22 λεπτά αργότερα με όλα τα μέλη της ομάδας μας εκτός εαυτού….
Στο ημίχρονο σε ερώτηση από τον Γεν. Αρχ. προς τον διαιτητή ποιος κανονισμός ισχύει…η απάντηση ηταν ο Κανονισμός Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Έγινε επιτόπου ανάγνωση του άρθρου 14.3.β του ΚΑΠ από τον Γεν Αρχ. και η απάντηση ηταν ότι δεν ξερει που τα βρήκαμε αυτά…
Σε ερώτηση δε προς τον παρατηρητή η απάντηση ηταν δεν ξέρω… Μάλλον έχει δίκιο ο διαιτητής….
Ευτυχώς στο τέλος του αγώνα, στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναγράφει την υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων για την καθυστέρηση του αγώνα….και ευτυχώς ο Γενικός Αρχηγός μας δεν έπαθε κάποιο ατύχημα….. Η αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής αγώνα έχει υπαίτιους!!!!
Το ΔΣ του ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ