Στην αίθουσα του Δημαρχείου Τανάγρας, στο Σχηματάρι έγινε η παρουσίαση της φανέλας του ΑΟ Υπάτου και των νέων μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο του ΑΝΤ-1, Νίκο Δελαγραμμάτικα να κάνει μία αναφορά στην, μέχρι τώρα, πορεία του Βοιωτικού συλλόγου, προβάλλοντας και βίντεο με τα ωραιότερα γκολ από περσινό αήττητο πρωτάθλημα.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου Σταμάτης Παπασταμάτης που ανάφερε πως το τριετές ταξίδι του Υπάτου στα τοπικά πρωταθλήματα έκλεισε με επιτυχία και ότι ανοίγει ο νέος κύκλος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Έπειτα, παρέδωσε σε κορνίζα ένα λάβαρο της ομάδας στον Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια.

Ο Γ. Γραμματέας του ΑΟ Υπάτου Kώστας Περαντάκος, αφού ευχαρίστησε του παίχτες της ομάδας για ότι έχουν καταφέρει, στάθηκε πέραν από την αξία τους ως ποδοσφαιριστές, στον εξαιρετικό χαρακτήρα όλων, στοιχείο που είναι το πρωτεύον στο δημιούργημα που θέλει να φτιάξει η βοιωτική ομάδα.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παρθενίου τόνισε ότι η διοίκηση έκανε το καθήκον της και πλέον η μπάλα πάει στους ποδοσφαιριστές που πρέπει να το δείξουν εντός γηπέδου. Επισήμανε ότι οι ομάδες χτίζονται και γαλουχούνται μέσα από τις ήττες που τους συσπειρώνουν και τους κάνουν πιο δυνατούς ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του με την προσωπική του εξομολόγηση πως είναι ευλογία το γεγονός της παρουσίας του στον ΑΟ Υπάτου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Ανδρέας Παπασταμάτης,  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας και ο αρχιδιαιτητής Βοιωτίας Σταυρος Φλώτσιος.

Η πολύ ωραία βραδιά έκλεισε με τους παρευρισκόμενους  να απολαμβάνουν τον ωραίο μπούφε που είχε ετοιμάσει η διοίκηση για όλους τους καλεσμένους.