Η νέα διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, από τις πρώτες στιγμές, είχε εκφράσει ανοιχτά την προτίμηση για τον άνθρωπο που επιθυμεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γιώργος Λάμπρου είναι εκείνος που θα επωμιστεί την ευθύνη να οδηγήσει, για μία ακόμα φορά, τον ΑΟΧ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α´ Ευβοίας και στην επάνοδο στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ουσιαστικά, καλείται να επαναλάβει την επιτυχία της περιόδου 2014-15 όπου πάλι ο ΑΟΧ είχε βρεθεί στα τοπικό πρωτάθλημα μετά τον υποβιβασμό από την Γ´ Εθνική. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προπονητική του καριέρα, όσες φορές κλήθηκε να αναλάβει ομάδα που είχε βασικό στόχο την άνοδο στην Γ´ Εθνική, κατάφερε να φέρει εις πέρας την εκάστοτε αποστολή καθώς έχει ανεβάσει εκτός από τον ΑΟ Χαλκίς, τον Λήλαντα Βασιλικού και την Θήβα.

Άμεσος συνεργάτης του Λάμπρου στον πάγκο θα είναι ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδας και, μέχρι πρότινος, καθόταν στον πάγκο του ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Τέλος, για χάρη του ΑΟΧ, ο Παναγιώτης Τοκπασίδης αφήνει προσωρινά τον ρόλο του προπονητή, για να αναλάβει την νευραλγική θέση του τεχνικού συμβούλου της ομάδας.