Ευχαριστήρια επιστολή, του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Εύβοιας, για την θριαμβευτική του επανεκλογή, στην διοίκηση της Ένωσης! Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Πίσχινας, ”μετράει” 20 συνεχόμενα χρόνια, σαν Διοικητικός Σύμβουλος στην ΕΠΣ Εύβοιας, έχοντας υπηρετήσει τον θεσμό, από διάφορα πόστα! 

Γιώργος Πίσχινας, πέτυχε το απόλυτο ψήφων! Εδώ με τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα...

″Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Εύβοιας , για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την ψήφο τους, στις εκλογές της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ την 11η Φεβρουαρίου 2023.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του Γεν. Γραμματέα της Ένωσης.

Είναι μεγάλη τιμή, που όλα τα σωματεία του νομού μας, με επέλεξαν να τα εκπροσωπήσω στο Διοικητικό Συμβούλιο για ακόμη μία φορά, δίνοντάς μου την ευκαιρία να συνεχίσω τον αγώνα και τις προσπάθειές μου για την Ένωση και το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.

Με αίσθημα μεγάλης ευθύνης, θα προσπαθήσω να φανώ και αυτή τη φορά, αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν και θα τα εκπροσωπήσω επάξια όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια.

Η συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης από το 2003 που εκλέγομαι συνεχώς με την ψήφο εμπιστοσύνης όλων των Ευβοϊκών Σωματείων, καταδεικνύει περίτρανα την αναγνώριση της προσφοράς και των προσπαθειών που έχω καταβάλει για το τοπικό ποδόσφαιρο, για τα συμφέροντα της Ένωσης και των αθλητικών συλλόγων και για τη σωστή λειτουργία τους.

Παράλληλα, δίνει απάντηση σε όσους σκόπιμα προσπάθησαν να αμφισβητήσουν , να αποπροσανατολίσουν , να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να σταθούν εμπόδιο στον αγώνα μου.

Πιστός στο καθήκον και στις υποχρεώσεις μου, δεν εγκατέλειψα καμία προσπάθεια, ακόμη και στις πιο δύσκολες για μένα οικογενειακές συγκυρίες.

Ήμουν και θα είμαι κοντά σε όλα τα ποδoσφαιρικά σωματεία, χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και να φανώ αντάξιος της αγάπης και της εκτίμησης που μου έδειξαν″!