Ο πρώην “ισχυρός” άνδρας του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Τόλιας μίλησε ραδιοφωνική εκπομπή “Sport Sto Noto radio” και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη κάνοντας δηλώσεις που θα ταράξουν έντονα τα ποδοσφαιρικά “λιμνάζοντα” νερά του ΑΟ Χαλκίς.

Πηγή:https://www.sportstonoto.gr

Μεγάλη, εφ όλης της ύλης και αυτός, συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Τόλιας, στην “ζωντανή’ ραδιοφωνική εκπομπή “Sport Sto Noto radio” και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη, σε  – συνεχώς διευρυμένο  -δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών, απ’ όλη την νότια κυρίως Ελλάδα, που συνδέονται όλοι μαζί κάθε Δευτέρα 6 με 9 το βράδυ! 

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίδας, είπε τρομερά πράγματα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ακόνη και την παρέμβαση του εισαγγελέα – για να διερευνηθούν ίσως για το εάν βέβαια ισχύουν πραγματικά –  και έχουν σχέση με την μη κατάθεση της εγγυητικής επιταγής στην Λίγκα  του ΑΟΧ, προκειμένου να ανέβει  και να παίξει αυτός το 2017 αυτή στην Football League και όχι τελικά η Δοξα Δράμας, που πήρε θυμίζουμε τελικά την θέση του.

Ο  πρώην λοιπόν πρόεδρος του ΑΟΧ μίλησε για οικονομικές “ατασθαλίες”  μελών της διοίκησης τότε αλλά και τώρα του ΑΟΧ, αλλά εκείνο που προκάλεσε κυριολεκτικά αίσθηση  ήταν το εξής: “Τον Μάρτιο του 2017 και εδώ δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο της ομάδας μας, είδα με τα μάτια ξαφνικά ένα έγγραφο με την σφραγίδα του ΑΟΧ που ανέφερε πως  υπήρξαν πλέον 120.780 ευρώ! Αυτά – πάντα ξαφνικά – δικαιολογούνταν με διάφορα ονόματα τα οποίο φέρονταν να έχουν καταβάλει από 3,4 και 5 χιλιάδες ευρώ το καθένα και ένα άλλο, για ποσό 35.000 ευρώ, που έγραφε χαρακτηριστικά  ότι προέρχονταν από κάποιον Μπυρ, Μπυράρ κάπως έτσι! Υποθέτω, πιστεύω, ξέρω ότι αναφερόταν στον Μπύρο τον ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας!!! ‘Ετσι λοιπόν κατ’ εμέ εξηγούνται όλα. Γι΄αυτό τότε η Χαλκίδα δεν πήγε να παίξει, να κατέβαλε καν την εγγυητική για να πάει στην Β’ Εθνική, παρότι αυτό το είχε καταφέρει μέσα στα γήπεδα. Προσωπικά δεν ξέρω τι έγιναν όλα αυτά τα λεφτά, όμως ξέρω, γιατί τα είδα και θα θυμάμαι όλα, ποια ήταν και τα υπόλοιπα ονόματα, τα οποία αναφέρονταν, σε αυτό πάντα το έγγραφο, ότι – ξαφνικά σας ξαναλέω- κατέβαλαν στην ομάδα μας όλα αυτά τα μικρότερα ποσά. Αυτά όμως τα ονόματα δεν θέλω να τα πω τώρα. Όλα αυτά που είδα, τα λέω τώρα δημόσια για να τα μάθει, να τα κρίνει η κοινή γνώμη, οι φίλοι της ομάδας μας και όποιος άλλος τυχόν, ακόμη και εισαγγελέας ενδιαφέρεται. Λέω την αλήθεια και ειλικρινά δεν φοβάμαι, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν…”.

Και ο Γιώργος Τόλιας συνέχισε ως εξής: “Όλα αυτά ήθελα να τα πω, να τα καταγγείλω και το καλοκαίρι, στην Γ.Σ. του ΑΟΧ, όμως οι διοικούντες και οι πρόεδροι αυτής, δικτατορικά παρενέβησαν και δεν με άφησαν να μιλήσω. Και τότε, εκεί κανείς, ούτε καν ο κόσμος, τα μέλη της ομάδας που ήταν επίσης παρόντες δεν είπαν κάτι, για να μπορέσω να μιλήσω. Ούτε βέβαια και ο Βαλάντης Μπλέτσας, ο οποίος ήταν γνώστης σίγουρα όλων αυτών. Βλέπετε τότε όλοι πίστευαν στον Μίλερ, ότι αυτός θα έσωζε πλέον την Χαλκίδα και προτίμησαν να βάλουν κάτω τα κεφάλια τους και να αποδεχτούν την νέα πραγματικότητα. Πετάξαμε όλοι μας τα λάβαρα και την ιστορία του ΑΟΧ! Στην Χαλκίδα είμαστε όλοι κότες!!!  Δεν με άφησαν καν να πω, ούτε για την λαχειοφόρο των κυρίων Τσαγκάρη και Κακαβά, μιλάμε για 4.000 περίπου λαχνούς και για ένα ποσό πολύ πάνω από 10.000 ευρών, ούτε για τα 55.000 ευρώ που φέρεται να σήκωσε ο Τσαγκάρης από τα ταμείο της ομάδας, με επίσημο έγγραφο που έφταιξε ο ίδιος, γραμματέας και ταμίας του ΑΟΧ μαζί το υπέγραψαν και δεν ξέρουμε  που και γιατί πήγαν και αυτά τα χρήματα και ομιλώ εδώ πριν την καλοκαιρινή, παράνομη  γενική συνέλευση, με “μαϊμού”  μέλη, ψηφίζοντας παράνομα, νομιμοποιόντας έτσι την είσοδο του Μίλερ στον ΑΟΧ, αλλά και για άλλα πολλά εγκλήματα που έχουν συμβεί τα τελευταία αυτά δύο χρόνια στην Χαλκίδα μας…”.

Και επίσης είπε: ‘Όλοι αυτοί μαζί έφαγαν από την Χαλκίδα και τον Αντώνη Αυλωνίτη, ένα άριστο προπονητή, ένα ηθικό στοιχείο που πρόσφερε πολλά στον ΑΟΧ. Δεν τον ήθελαν όμως στην ομάδα για να κάνουν εκεί αυτοί αυτά που ήθελαν…”!