Ακόμα μία διάκριση για τον Ευβοιωτη προπονητη με καταγωγή από το Γυμνό Δημήτρη Ξουρή που για δύο συναπτά έτη ήταν στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής, από το 2017 ως το 2019, ως υπεύθυνος αναλυτή αγώνα, εδώ και λίγες μέρες συμφώνησε με ομάδα της Αιγύπτου Γουάντι Ντέγκλα.
Ο  Δημήτρης Ξουρής που άφησε πολλούς φίλους στην Πάτρα λόγω και της καλής δουλειάς που έκανε, μετά την συνεργασία του με την ομάδα της Παναχαικής  συνεργάστηκε με τον Νίκι Παπαβασίλειου στον Πανιώνιο και τη Σούπερ Λιγκ 1. 
Ο Κύπριος τεχνικός αποχώρησε από τον Πανιώνιο στις αρχές Φεβρουαρίου και πριν λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση και συμφώνησε με την αιγυπτιακή Wadi Degla η οποία έχει έδρα το Κάιρο. 
Στο πλαίσιο της συμφωνίας και του προπονητικού τιμ που παίρνει μαζί του ο Νίκι  Παπαβασίλειου είναι και ο Δημήτρης Ξουρής ο οποίος περιμένει τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει για μόνιμη εγκατάσταση στο Κάιρο.
Βλέπετε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και στην Αίγυπτο έχει σταματήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και άπαντες περιμένουν να περάσει ο χρόνος προκειμένου να αποφασιστεί επιστροφή στη δράση.