*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
Ο Ηρακλής μπορεί να έπαιζε στα Ψαχνά και να ΄΄καθάρισε΄΄, με ΄΄συνοπτικές΄΄ διαδικασίες, το εμπόδιο της Σκεπαστής, όμως η προσοχή όλων και το ΄΄αυτί΄, ήταν στραμμένα στο Αλιβέρι, όπου δοκιμαζόταν ο πρωτοπόρος ΑΟ Ν. Αρτάκης! Και ενώ όπως εξελισσόταν το παιχνίδι στο ΄΄Τσαρπάλειο΄΄, φαινόταν πως ο ΑΟΝΑ θα έπαιρνε μια σπουδαία νίκη και οι Ψαχνιώτες αναζητούσαν που θα μπορούσε να χάσει βαθμούς, ο μεγάλος τους αντίπαλος, ήρθε το 1-1, λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα!
Το χαμόγελο έκανε την εμφάνισή του στους ΄΄πράσινους΄΄ καθώς η διαφορά μειώθηκε από την κορυφή στους δύο βαθμούς!
Έτσι αναμένεται στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, η αδρεναλίνη και στην μάχη του τίτλου ν’ ανέβει στα ύψη!

Θα πρέπει, όμως να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Ψ. είναι αυτός που θα επισκεφτεί την ερχόμενη αγωνιστική, το Αλιβέρι, εκεί στη απόρθητη, φέτος έδρα του Ταμυναϊκού και να παλέψει να ξεπεράσει το πολύ δύσκολο αυτό εμπόδιο!

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι οι ΄΄πράσινοι΄΄ μπήκαν πολύ δυνατά και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που μετρούσαν κάποιες σοβαρές απουσίες (κάτι βέβαια που σε καμιά περίπτωση δεν μειώνει την μεγάλη νίκη του Ηρακλή Ψ.).

*ο ΄΄χορός΄΄ των γκολ:

Ανδρέας Μήτρου
Κόφι Γιαντόμ

 

  • 13′ ο Γιαντόμ  το 1-0,
  • 19′ ο Μήτρου το 2-0,
  • 26′ και πάλι ο Γιαντόμ το 3-0
  • 28′ ξανά βρίσκει δίκτυα ο Μήτρου και 4-0!
  • 62′ ΄΄το γκολ της τιμής΄΄ για τους φιλοξενούμενους με τον Δημ. Ζουζουλή μείωσε σε 4-1,

    Δημήτρης Ζουζουλής
  • Κώστας Ντούμας

    και στο 73′ ΄΄αυλαία΄΄ με τον Ντούμα να κάνει το τελικό 5-1.

Άνετο απόγευμα για τον διαιτητή Στέλιο Φώτης και τους βοηθούς του Γιάννη Μητρολιό-Στράτο Ρέτσα.

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Σάκης Μεθενίτης): Αρχοντάκης (75′ Γεωργίου), Ζουλιώτης, Σπανός (30′ Δ. Αγγελάτος), Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος (60′ Χασαπίδης), Σκριβάνος, Γ. Αγγελάτος, Γιαντόμ (50′ Ντούμας), Ανέστης, Μήτρου.

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Β. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης, Κωνσταντός, Ξιφαράς, Γερογιάννης, Ανδρέου (65′ Δ. Γερογιάννης), Ι. Αθ. Θαλασσινός, Δ. Καρατζούδης (80′ Π. Θαλασσινός), Αθ. Θαλασσινός, Ζουζουλής.