Ένα σπουδαίο παιδί , ένας γνήσιος φίλαθλος της ομάδας του χωριού του που ξέρει και παρακολουθεί ποδόσφαιρο χωρίς παρωπίδες που θα ήταν μεγάλη τιμή για μενα κάποια στιγμή να με τιμήσει με όποια μορφή συνεργασία επιθυμεί αυτός.

Έγραψε δύο λόγια καρδιάς ψυχής στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb για τον μεχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Μακρυκάπας Γιώργο Κωνστανταγκα 

Εις το επαναδείν παιχταρά.

Ένας σπουδαίος σκόρερ ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ένα σπουδαίο παιδί με ήθος και αρχές που τίμησες την φανέλα της Μακρυκάπας μέχρι τέλους 15 γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο 15 γκολ κομβικής σημασίας.

Έχεις πολύ μεγάλη συνεισφορά στο να βρίσκεται η ομάδα μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα, κύπελλο.

Παιχνίδια που τα έκρινες εσύ όπως με την Σκεπαστη 15 γκολ σου που με έκανες τα πανηγυρίσω τόσο έντονα από ψηλά.7 μήνες και 15 παιχνίδια 15 γκολ που έδωσες τα πάντα για την ομάδα.

Παίχτης με ήθος και αρχές και που έβαζες πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό σου.

Αλλά όταν έπρεπε να βγεις μπροστά ποδοσφαιρικά το έκανες και έδειξες τι παίχτης είσαι 7 μήνες στην ομάδα 7 μήνες συνεισφοράς για την ομάδα δεν με έκανες να μην αμφιβάλλω ούτε μια στιγμή για τι ποδοσφαιριστής είσαι.

Σε ευχαριστώ και σε ευχαριστούμε για όλα για όσα πρόσφερες στην ομάδα και στο χωριό μέσα από πολλούς τρόπους αγωνιστικούς και όχι μόνο.

 Υ.Γ σε κάθε αγώνα και σε κάθε βίντεο του αγώνα η φωνή μου ήταν διαπεραστική με τα Μπράβο και το Πήγαινε και το τρέξε.

Και να κλείσω όπως έλεγα στους αγώνες Παιχταρά Ντακα Μπράβο Ντακα Μίστερ Γκολ.

 Πήγαινε παιχταρά τρέξε Ντακα.

Εις το επαναδείν φίλε Γιώργο δεν χανόμαστε.

Καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου Γιώργο!