Με ένα γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Μιαούλης πέρασε από την Αυλίδα με 0-1 παραμένοντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα σίγουρα έπαιξε πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για περίπου είκοσι λεπτά με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής στο 69΄ του Λειβαδίτη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Μήτρου.

Ο Μιαούλης παρά την εδαφική του υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δυσκολεύτηκε ώστε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων προσπαθώντας κυρίως με ατομικές προσπάθειες του Μήτρου να φτάσει στα καρέ του Κηρόπουλου.

Η Αυλίδα από την πλευρά της με τον Γιώργο Θάνο στο τιμόνι θα πρέπει να βρει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι καθώς ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που φάνηκε απειλητική, με τους παίχτες του να δείχνουν στα τελευταία λεπτά και έλλειψη φυσικών δυνάμεων.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις οι φιλοξενούμενοι στο 13΄ πέταξαν στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία καθώς ο Βαταμίδης μόνος απέναντι στον Κηρόπουλο πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του υψηλόσωμου γκολκίπερ.

Η Αυλίδα απάντησε στο 19΄ με τον Μπαλωμένο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Μίχο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Με τον Μιαούλη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 36΄ο Κατσαρής σούταρε από πλάγια θέση με τον Κηρόπουλο όμως να είναι σε ετοιμότητα μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν άλλαξε μορφή καθώς οι αρκετές διακοπές λόγω μικροτραυματισμών δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό.

Σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες στην επανάληψη στο 58΄ ο Μπραίμης σούταρε δυνατά με τον Κηρόπουλο να διώχνει με τις γροθιές.

Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι με παίχτη παραπάνω αύξησαν την πίεσή τους προς τα καρέ του Κηρόπουλου ψάχνοντας το γκολ της νίκης.

Αυτό ήρθε στο 85΄ όταν σε ένα γέμισμα στην περιοχή της Αυλίδας ο Μπραίμης κατέβασε άψογα τη μπάλα  βρίσκοντας τον Τζίτζηρα σε θέση βολής το σουτ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα του Κηρόπουλου.

Στα λεπτά που απέμειναν ο Μιαούλης κράτησε το υπέρ του σκορ φεύγοντας από την Αυλίδα με το πολύτιμο τρίποντο.

Αυλίδα : (Γιώργος Θάνος) Κηρόπουλος, Λειβαδίτης, Παυλίδης, Ζαζάς, Κάκιος (53΄Βισβίνης) Ντασιώτης, Μάλλιαρης (75΄Χασανάι) Μπαλωμένος, Τσεμπελίκος, Παπαρούνης (80΄Βοιλάκης)

Μιαούλης Φύλλων: (Παντελής Μάλαμας) Μίχος, Μπασούκος, Καρατζής, Τζίτζηρας, Μπούλιος, Πόγκας, Κατσαρής(63΄Σελεμάι) Ρούσσος(83′ Καρβελάς) Βαταμίδης (46΄Μπραίμης) Μήτρου, Παναγιώτου (51΄Τρίκας)