Ο φυσικός ηγέτης της πρωταθλήτριας, του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ, Προποντίδας, Μπάμπης Κουσκούτης, με την ευκαιρία της κατάκτησης του τίτλου, από την ”Μπάρτσα” της Χαλκίδας και την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την πιο κάτω, συγχαρητήρια, ευχαριστήρια αλλά και διευκρινιστική, προσωπική του ανακοίνωση:

”Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον πρόεδρο στα μέλη Δ.Σ., στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή Παν. Τοκπασίδη. Η ομάδα μας στο 2ο πρωτάθλημα, στην φυσική της έδρα, μετά από 13 χρόνια εξορίας σε διάφορα γήπεδα της πόλης, κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Είχα ζητήσει μέσα από συνέντευξη την βοήθεια Προποντιδέων, για την φετινή χρονιά και δεν βρήκαμε ανταπόκριση, αλλά ο Θεός μας έστειλε δύο αξιόλογους ανθρώπους που χωρίς αυτούς δεν θα είμασταν πρωταθλητές.
Πρόκειται για τον Αλέκο Σιγανό και τον Βασίλη Πισίνα, γνωστές του χώρου έδωσαν ώθηση στην ομάδα δημιουργώντας θαυμάσιο κλίμα και εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω.
Ευχαριστώ τον προπονητή Κώστα Σταμάτιου, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε όσο ήταν να κρατήσει ισορροπίες, αλλά και για την οικονομική βοήθεια προς την ομάδα.
Τον γυμναστή -βοηθό προπονητή Αλέξανδρο Σταμάτιου, για την άριστη φυσική κατάσταση που είχε η ομάδα όσο ήταν και για την βοήθεια στις ακαδημίες.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Τσακλανο, για όσο διάστημα ήταν Γενικός αρχηγός , τους παλιούς ποδοσφαιριστές Προποντιδάρες που ήρθαν πίσω, Χρήστο Τσακλανο, Ιωακείμ Τσακογια, Γιάννη Δουρμούσογλου. Ευχαριστώ τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Σαμαρτζή, που ήρθε στην ομάδα αφιλοκερδώς να βοηθήσει.
Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές Στ. Σταθόπουλο Στ., Παναγ. Μωραΐτη, Κώστα Αθανασίου, Θανάση Κουσκουτη, Κώστα Παπακωνσταντίνου (Αρχηγοί κατά σειρά της ομάδας), οι οποίοι παρά το ότι έμεναν ελεύθεροι παρέμειναν και βοήθησαν χωρίς αντάλλαγμα γιατί είναι Προποντιδάρες.
Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς για την βοήθεια τους και τον γιατρό Χάρη Παπαγεωργίου για την βοήθεια του.
Αν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρέσει
Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει με επιτυχίες στην Α ΕΠΣΕ.