Παναγιώτης Κοντογιάννης

Μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, αποχαιρέτησε την Α΄ ΕΠΣ Εύβοιας! Είχε την μακρύτερη χρονικά, συνεχή, παρουσία και κέρδισε τον σεβασμό όλη της ποδοσφαιρικής Εύβοιας!
Μια αξιοπρεπής παρουσία πάντα καθαρή, τίμια και χωρίς παρεκκλίσεις από τις βασικές αρχές που διέπουν, την ομάδα του Αυλωναρίου.
Η ομάδα που ίδρυσε ο αλησμόνητος Νίκος Κούκης, δεν ξέφυγε ποτέ από την ποδοσφαιρική φιλοσοφία της και έπαιξε όλα τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη με πολλές άτυχες στιγμές. Πολλοί τραυματισμοί, κάποιες άστοχες κινήσεις σε παιχνίδια που θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο, ορισμένες κακές διαιτητικές αποφάσεις αλλά και απρόοπτα (;) αποτελέσματα σε άλλους αγώνες έφεραν αυτή την κατάσταση!
Το μεγάλο κέρδος για τους ‘’κιτρινόμαυρους’’, είναι το πολύ καλό νεανικό έμψυχο υλικό που με κατάλληλη διαχείριση και οργάνωση θα είναι το “όπλο” για την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.
Η προσπάθεια λοιπόν να ‘’χτιστεί’’ μια νέα ομάδα αξιοποιώντας, το νεανικό έμψυχο υλικό, που υπάρχει και στο οποίο θα γίνουν κάποιες προσθήκες, από παιδιά της περιοχής, ξεκινάει από τον πάγκο της  ομάδας… Εκεί από την νέα αγωνιστική περίοδο, θα κάθεται ένας παλιός γνώριμος της ομάδας του Αυλωναρίου, ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έτσι έκλεισε η συνεργασία!
Η κίνηση των ανθρώπων του Αυλωναρίου, δείχνει ότι ξέρουν να εκτιμούν και να αναγνωρίζουν την αξία, ανθρώπων που έχουν προσφέρει ουσιαστικά με το έργο τους, στην ομάδα…
Ο Γυμνιώτης τεχνικός, καταξιωμένος στο ποδοσφαιρικό ‘’πάνελ’’ της Εύβοιας, έχει αναγνωριστεί σαν άνθρωπος που έχει πάθος με την δουλειά του, είναι  ακούραστος και ‘’πεισματάρης’’ στην δουλειά του!

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κοντογιαννης:

  • 2006-2018 Προπονητής ακαδημιών ( Α.Ο Αυλωναριου , Όλυμπου Γυμνού , Αμαρυνθιακού)
  • 2012-2018 Βοηθός προπονητή, Γ’ Εθνική (ΑΟ Κύμης, ΑΟ Χαλκίς, Ταμυναικός και Απόλλων Ερέτριας).
  • Α’ Προπονητής, Α ΕΠΣΕ 2018-2020 :
    α) Όλυμπος Γυμνού
    β)2023: Νηλέας Νεοχωρίου,
  • Ενωσιακός προπονητής 2021-2023, Κ-16 3η θέση Κ-14, 4η θέση Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων 2021-2022.