Ο προπονητής του ΑΟΧ Παναγιώτης Τοκπασίδης απάντησε στο πρώην Βασίλη Αρμόνη για την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Βασιλάκη, επειδή διάβασα πως αναφέρεστε κ στο όνομα μου ρώτησε να μάθεις ποια ήταν η γνώμη μου κ φρόντισε να ακούσεις την συνέντευξη μου σε ραδιοφωνικό σταθμό για το όλο θέμα που προέκυψε ! Η αγάπη μου για τη ομάδα είναι δεδομένη κ στο έχω αποδείξει άπειρες φόρες !! Προσωπικά δεν εκβίασα ακόμη κανέναν! Και ας έχω ακούσει τα χίλια τόσα από ανύπαρκτο πρόεδρο !
Η ανακοίνωση μου που λες είναι το Σάββατο πρωί κ φυσικά στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί εμείς ξέρουμε τι περάσαμε αυτούς τους μήνες, μέσα στο κρύο κ μέσα στη βροχή χωρίς ρούχα της ομάδας κ μόνο εμείς ξέρουμε πως πέρασαν οι γιορτινές ημέρες μας φέτος !
Εσύ μπορεί να καθόσουν στο τζακακι σου κ να έπινες το κρασάκι σου αλλά κάποια παιδιά δεν είχαν λεφτά να διασκεδάσουν έστω για λίγο αυτές τις γιορτινές μέρες !
Και σε ρωτάω !
Εσύ θέλεις οι υπάλληλοι σου να δουλεύουν τσάμπα για σένα κ την επιχείρηση σου ;
Και σε ξανά ρωτάω !
Θα σου άρεσε να έρχομαι να ψωνίζω από το κατάστημα σου κ να σου αφήνω βερεσέ ;
Να αγοράζω χωρις λεφτά να σου χρωστάω συνέχεια κ να μην σε πληρώνω ;
Θα το δεχόσουν ή θα το σταμάταγες ;
Όσον αφορά τις συμφωνίες μας ο καθένας μας συμφώνησε χωρίς εγγυήσεις όπως λες τιμώντας τα παντελόνια που φοράει !
Εσυ με τους υπαλλήλους σου δεν έχεις κάνει συμφωνίες ;
Αν δεν τις τηρήσεις θα κάτσει να δουλεύει τσάμπα για σένα κ την επιχείρηση σου ;
Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ε;
Ναι συμφωνώ !
Εσυ ο επαγγελματίας έχεις επαγγελματίες υπαλλήλους ;
Γιατί εγώ το επάγγελμα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που δεν υπάρχει χειρότερο στον κόσμο να κρίνεται κάθε Κυριακή το κάνω πολύ σοβαρά και πάνω από όλα με αγάπη και εχω χρυσοπληρώσει
τις οποίες σχολές έχω τελειώσει κ πληρώνω κάθε χρόνο για τα νόμιμα έγγραφα που πρέπει να έχω !
Παίκτες κ προπονητές να παίζουν τζάμπα θέλετε όλοι για να κάνετε τους παράγοντες κ να έχετε δημόσια προβολή και να σας κάνουν μάγκες τα παιδιά αυτά που βάζουν τα πόδια τους με οποίο κίνδυνο μπορεί να προκύψει ;
Το μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πως η ομάδα έχει την ιστορία της κ έχει αξιοπρέπεια αλλά είσαι έξω από το χορό και από τον χώρο γενικά όποτε μαζευτείτε όλοι εσείς που αγαπάτε τον ΑΟΧ και δώστε του το νέο υγιές ξεκίνημα που χρειάζεται !
Γιατί μην μου πεις πως παλαιότερα δεν έχετε κάνει κ εσείς τραγικά λάθη διαλύοντας την ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ το 1995 κ φέρνοντας τους μεγάλους παικταράδες που τους χρυσοπληρώσατε με αστρονομικά ποσά για την εποχή καταφέρατε να την υποβιβάσετε κ πάλι !!!
Να προσέχουμε για ποιους μιλάμε Βασίλη κ να συμπάσχεις μερικές φορές με τους υπαλλήλους σου γιατί αυτοί σου συντηρούν την επιχείρηση !