Ο, πολύ γνωστός, Βαλκανιονίκης, μαραθωνοδρόμος και βαδιστής, Ηρακλής Βασιλειάδης ο οποίος τρέφει μεγάλη αγάπη για την ευρύτερη περιοχή της Κύμης την οποία επισκέπτεται συχνά, τιμά με την παρουσία του και τη συμμετοχή του, τον 4ο Φιλανθρωπικό Αγώνα δρόμου του Αγαπώ και Πράττω στην παραλία της Κύμης!

Ο αγαπημένος μαραθωνοδρόμος, στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ανακοίνωσε την απόφαση του και παράλληλα προτρέπει άλλους αθλητές και απλούς πολίτες να συμμετέχουν στον 4o φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Αγαπώ και Πράττω την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00π.μ. μετατρέποντας την αγάπη για τους συνανθρώπους μας σε πράξη!

Σκοπός της φετινής διοργάνωσης είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη σελίδα του Αγαπώ και Πράττω www.agapwkaiprattw.gr

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι του Συλλόγου, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να κάνετε απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Αγαπώ και Πράττω. Σημασία δεν έχει το ποσό. Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι σημαντικό γιατί θα έχει προσφερθεί με αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Στηρίξτε κι εσείς αυτή μας την προσπάθεια. Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη.

 

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428

Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

 

Πληροφορίες – εγγραφές

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974675269 & 6948367737

E mail: [email protected]

Site: www.agapwkaiprattw.gr

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw