Σε ανακοίνωση/καταγγελία προέβη η ομάδα του Πισσώνα μετά τον αγώνα με τον ΕΡΑΠΟ για την Γ’ ΕΠΣΕ μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των  Γ. Χουρίδη και Γ. Βογιατζή.

Η Ανακοίνωση του ΑΟ Πισσώνα.

Ο ΑΟ.Πισσώνας με αφορμή τον χθεσινό αγώνα με την ομάδα του Έραπου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει προς όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και το φίλαθλο κοινό της Εύβοιας την απαράδεκτη συμπεριφορά των παικτών της γηπεδούχου ομάδας προς τους παίκτες της ομάδας μας με την ανοχή της διαιτησίας και με τελικό απολογισμό έναν παίκτη με ολοκληρωτική ρήξη χιαστού και μηνίσκου, έτοιμο για άμεση χειρουργική επέμβαση και έναν παίκτη που για δύο μήνες από τα χτυπήματα θα μπορεί να μετακινείται μόνο με πατερίτσες και πολύ περισσότερο βεβαίως αδύναμος να παίξει σε άλλους αγώνες της ομάδας του.

Και όλα αυτά κατά την διεξαγωγή ενός ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που βασικό του στόχο έχει να κρατά παιδιά και νέους στο άθλημα αποτρέποντας τους από ρυπαρές και αντιαθλητικές συνήθειες!!!

Για την ομάδα του Πισσώνα το πρωτάθλημα είναι μία γιορτή που θέλουμε τα παιδιά μας, οι παίκτες να την χαίρονται αγωνιζόμενοι με ήθος και αθλητικό πνεύμα ασχέτως το κάθε αποτέλεσμα!!!!

Σε καμία περίπτωση τα παιδιά αυτά δεν ξεκινούν από τα σπίτια τους για να κάνουν το άθλημα που αγαπούν και θέλοντας να βιώσουν βία και τραυματισμούς και να γυρίσουν σωματικά μισοί και κατά συνέπεια να χάσουν και τα μεροκάματα των επόμενων ημερών αφού χρίζουν αγωγής και αποκατάστασης!!!

Άλλωστε δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε να προβάλουμε εμείς οι πραγματικοί «εραστές» του αθλήματος στα νέα παιδιά.

Γιατί η εν λόγω ομάδα του Έραπου, η οποία θέλει να αποκαλείται και ως ομάδα των «εραστών» της μπάλας, μόνο αυτό δεν είναι και μόνο αυτό δεν προάγει. Όταν μιλάς για σωστό ποδόσφαιρο και δηλώνεις «εραστής» της μπάλας πρέπει να έχεις πρωτίστως αθλητική συμπεριφορά και ήθος!!!

Δυστυχώς μάλλον αυτό που προβάλλει η εν λόγω ομάδα είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα μας παιδιά!!!!!

Και βέβαια όλοι ζητούμε ένα καλό αποτέλεσμα κατά την έκβαση του εκάστοτε αγώνα αλλά όλα σε πλαίσια νομιμότητας και αθλητικής δεοντολογίας. Λυπούμαστε δυστυχώς πολύ για όλα αυτά που συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα, δηλώνουμε την συμπαράσταση στους τραυματισμένους παίκτες μας και προτρέπουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αθλήματος να πατάξουν τέτοιες συμπεριφορές ο καθένας από την αρμόδια θέση του έτσι ώστε να πετύχουμε την άριστη διεξαγωγή του ερασιτεχνικού μας πρωταθλήματος με τελικό στόχο την απογείωση τους αθλήματος του ποδοσφαίρου αν θέλουμε να λεγόμαστε πραγματικοί «εραστές» του. Το Δ.Σ. του συλλόγου.