Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. μεγαλώνοντας συνεχώς και από ένας απλός σύλλογος μπάσκετ, έχει γίνει ένας αθλητικός οργανισμός στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση και οργάνωση βρέθηκε στην ευχάριστη θέση και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Μήτσιου.

Ο Χρ. Μήτσιου με τον Νίκο Μπέλο.

Ο Χρήστος Μήτσιου, είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους:
α) Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
και β) Διατροφή και Άσκηση του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Πλέον ο Χρήστος θα στελεχώσει, μαζί με τους υπόλοιπους Προπονητές, τις Ακαδημίες της ομάδας, με πολλή όρεξη να δουλέψει με τα παιδιά.

Ο Οργανισμός μεγαλώνει και προχωράει δυναμικά, βελτιώνοντας συνεχώς το πλαίσιο στο οποίο κινείται με κινητήριο μοχλό το ήθος, την καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ακαδημίας.

Ο Χρήστος Μήτσιου (δήλωσε):
Επιστρέφοντας ύστερα από πολλά χρόνια στην Χαλκίδα έχω την χαρά να ξανασυνεργαστώ στο προπονητικό team της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. και να ξανασυναντήσω τον Πρόεδρο της ομάδας Νικόλαο Μπέλλο, τον φίλο και συνεργάτη προπονητή Παναγιώτη Μιχαήλ, όπως και τους προπονητές Δημήτρη Αναγνώστου και την Μαρία Σπυροπούλου.Με την ενασχόληση μου όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες των ομάδων Α.Ε. Ψυχικού, Α.Ε. Χολαργού, κολλέγιο DEREE και τα αντρικά τμήματα των ομάδων Α.Ο. Άρης Πετρούπολης (άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ) και Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα, θα δουλέψω ώστε να συμβάλω στην εξέλιξη και διαπαιδαγώγηση των αθλητών/τριών μας.Στόχος όλων μας είναι να στηρίξουμε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας και να είμαστε όλοι μέλη ενός οργανισμού που δεν σταματά να εξελίσσεται.