Η πρωταθλήτρια ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της ομάδας της ΑΕ Ιστιαίας, Νίκος Ζαλάβρας, μίλησε στον Γιάννη Τσελίκα, στο Ράδιο Ιστιαία 100,4 και μεταξύ άλλων είπε:
‘’Η διοίκηση της ΑΕ Ιστιαίας, θα κάνει τα πάντα για να υπάρχει αξιοπρεπής αντιπροσώπευση από την ομάδα στην Α΄ ΕΠΣΕ, με στόχο αρχικό να διασφαλίσει τη παραμονή της  όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κατηγορία’’.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Νίκος Ζαλάβρας, απαντώντας σε σχόλια και σε φήμες που διαδίδονται τον τελευταίο καιρό σε… ‘’πηγαδάκια’’ της πόλης της Ιστιαίας, είπε πως:
‘’Η ομάδα συνεχίζει κανονικά, σε πείσμα των πικρόχολων. Υπάρχουν και νέοι επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν ενεργά και δυναμικά στην ομάδα’’.
Στη ο Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας, ανακοίνωσε, πως στις 10 Ιουνίου 2023 και ώρα  20:00,  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση στο ΚΑΦΕ ΑΙΓΛΗ για ενημέρωση αλλά και κατάθεση απόψεων για την ομάδα.  Ο Νίκος Ζαλάβρας κάλεσε τους φιλάθλους της Ιστιαίας να έλθουν μαζικά στην συνάντηση  συζήτησης – ενημέρωσης και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

 Στις 14 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας στο ΚΑΦΕ ΚΟΥΚΟΣ. Η Γ.Σ. θα γίνει με τα τακτικά της μέλη της ομάδας (όσοι δηλαδή είναι ταμειακώς ενήμεροι για τον τελευταίο χρόνο, πράγμα που μπορεί να γίνει και πριν την έναρξη της συνεδρίασης). Μετά το τέλος της Γ.Σ. και το χρονικό  όριο που θέτει το καταστατικό, θα γίνουν οι εκλογές.
Στο τέλος της συνέντευξης, ο Νίκος Ζαλάβρας, μιλά για τα προβλήματα του γηπέδου της πόλης της Ιστιαίας και την ανάγκη επίλυσής τους, την συνεργασία με την ομάδα ΑΣ Πανηλιακός 2015 και τις ακαδημίες της ομάδας!
Όλη η συνέντευξη του Νίκου Ζαλάβρα: