Για το άνοιγμα -υπό προϋποθέσεις- του Σταδίου Χαλκίδας, από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, ο Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το θέμα:

Δελτίο Τύπου Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
Επιτέλους η ώρα που οι αθλούμενοι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων περίμεναν… έφτασε! Το γήπεδο ανοίγει!!
Ο σύλλογος Δρομέων Ευβοίας από την πρώτη στιγμή που έκλεισε για τους αθλούμενους πολίτες ο χώρος του δημοτικού γηπέδου, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να ανοίξει το δημοτικό στάδιο, όπως η ενημέρωση της δημοτικής αρχής για την διαφορετική ερμηνεία που πρέπει να γίνει στην ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση), το δικαίωμα του αθλούμενου δημότη να κάνει χρήση του γηπέδου και τη διαφορετική πρακτική που ακολούθησαν άλλοι Δήμοι στο θέμα αυτό, καθώς επίσης υπήρξε επικοινωνία με την ΓΓΑ για την επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί, έτσι ώστε να δοθεί συγκεκριμένη ερμηνεία προκειμένου να μην υπάρχουν ασάφειες και παρερμηνείες.
Μετά από σχετική επικοινωνία που είχε ο σύλλογος Δρομέων Ευβοίας με την ΓΓΑ, επιβεβαιώθηκε η άποψή μας ότι πρέπει ο χώρος του γηπέδου να είναι ανοιχτός και για τους αθλούμενους πολίτες, γεγονός που στη συνέχεια αποτυπώθηκε ρητά στην από 11/1/2021 ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ. Γ. Α.
Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται…
*Ακολουθεί προς ενημέρωση σας η ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ για το άνοιγμα του γηπέδου.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Δρομέων Ευβοίας