Ο Τάσος Καρβούνης με …αθλητική περιβολή…!

Έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Εύβοιας, με τα χρώματα του Ευβοϊκού Χαλκίδας, της Προποντίδας και του Ολυμπιακού Χ., σε μεγάλες στιγμές των ομάδων αυτών, πρόκειται για τον Τάσο Καρβούνη!
Ένας ″βιρτουόζος″  της μπάλας, από αυτούς που λέμε ″παλιάς κοπής″, καθώς ήταν ποδοσφαιριστής που ο καθένας ήθελε να ‘χει ″χίλια μάτια″ για τον απολαμβάνει!
Ένας πραγματικός τζέντελμαν, στους αγωνιστικούς χώρους, είχε μόνο φίλους και τον σεβασμό από όλους συμπαίκτες και αντιπάλους!
Είναι γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει κάνει ζηλευτή επαγγελματική καριέρα, εκμεταλλευόμενος το τεράστιο ταλέντο του… Ασχολήθηκε για λίγο με την προπονητική, σαν βοηθός του Τάκη Ακριτίδη στον Ολυμπιακό Χαλκίδας (2004-05)!
Ο Τάσος Καρβούνης, όμως διάλεξε το μονοπάτι της δουλειάς, εκεί αφιερώθηκε και έκανε την δική του πετυχημένη επιχείρηση!Συμπαραστάτης του σ’ όλη αυτή την πορεία, η σύζυγός του Ηρώ!
Τώρα ο Τάσος Καρβούνης επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα από άλλο πόστο!
Στην αναδιάρθρωση-συμπλήρωση του ΔΣ της ομάδας των ″Νηρηίδων″ Χαλκίδας, ο Τάσος Καρβούνης μαζί με την σύζυγό του Ηρώ, εκλέχθηκαν μέλη και ανέλαβαν τα πόστα του προέδρου και αντιπροέδρου, αντίστοιχα του ΔΣ!
Είναι σίγουρο ότι ο Τάσος Καρβούνης έχει να προσφέρει πολλά στην νεοσύστατη ομάδα, των ″Νηρηίδων″!
…και μία φωτό -ανέκδοτη- από το πλούσιο αρχείο του ″ΔΥΝΑΤΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ″:

Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας 2004-05 (Δ’ Εθνική), ο Τάσος Καρβούνης, όρθιος πρώτος από αριστερά, συνεργάτης του ″δάσκαλου″ Τάκη Ακριτίδη (2ος από αριστερά).