…πάμε γήπεδο; Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 6-7 Οκτ.!

Συνέχεια της γεμάτης ″περιπέτεια″ έναρξης των πρωταθλημάτων τόσο στον νομό μας όσο και στην Γ’ Εθνική, λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, που χτύπησε την χώρα μας, πριν από μια βδομάδα!

Στην Γ’ Εθνική ο ΑΟ Χαλκίς απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στο βούρκο του ″Ελ Πάσο″ από την Καλλιθέα, ενώ το Απόλλων Ερέτριας-Ηλυσιακός, δεν ξεκίνησε ποτέ, για να γίνει την αμέσως επόμενη μέρα, Δευτέρα (01-Οκτ.) εκεί πού ήρθε η ήττα με 0-2!

*Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική:

  • ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται (ώρα: 16.00) στο Στάδιο Χαλκίδας, μια παλιά της γνώριμη την Κόρινθο, (διαιτητές: Ανδρ. Γκάμαρης -Αθήνας-, Μανώλης Κοττορός -Δωδεκανήσου- και Βαγγέλης Τζήκας -Αθήνας-).
  • ο Απόλλωνας Ερέτριας, έχει δύσκολο έργο, καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας στο ″Δημήτρης Μαυροθαλασσίτης″, στο Αιγάλεω την ομώνυμή ομάδα (διαιτητές: Γιώργος Μπαλαχούτης -Πειραιά-, Χρήστος Μέστρος -Λέσβου-, Χρήστος Κορώνας -Πειραιά-).

*Στα πρωταθλήματα της Ε΄ΠΣ Εύβοιας:

Τέσσερα ήταν τα παιχνίδια που διακόπηκαν το περασμένο Σάββατο (29 Σεπτ.), όμως από αυτά θα ολοκληρωθούν μόνο τα 3 καθώς το παιχνίδι του Μαντουδίου, με τον Ερμή Πηλίου, αναβλήθηκε, καθώς οι ζημιές στο γήπεδο του Μαντουδίου, είναι καταστροφικές!

Με απόφαση της ΕΠΣΕ τα παιχνίδια όλα της Κυριακής (30-Σεπτ.) και αυτά που διακόπηκαν, μεταφέρθηκαν να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο 06-07-Σεπτ., όπως αναφέρονται και στον σχετικό πίνακα που ακολουθεί: