*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ο ΑΟ Αυλωναρίου, παίζοντας, στο Ενωσιακό γήπεδο, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ένωσης Μεσσοποταμίας, την οποία κέρδισε με 4-0!
Ξεχνώντας, την νίλα που παρ’ ολίγον να πάθουν την περασμένη αγωνιστική, με τον ΑΣΟ Ν. Στύρων, όταν το 4-0 έγινε 5-4(!!!), καθώς οι παίκτες του Π. Κοντογιάννη, επαναπαύθηκαν, στο χθεσινό παιχνίδι, όλα ήταν διαφορετικά…
Απόλυτη υπεροχή, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, απέναντι βέβαια σε μια ομάδα, που κάνει μεν φιλότιμη προσπάθεια, όμως έχει χτυπητές αδυναμίες!
*τα γκολ:

  • 3’ Τσιάκος 0-1,
  • 15’-55’ Μπασούκος 0-2 & 0-3,
  • 80 Κατσούλας 0-4.
  • Στο 65’ ο Μπασούκος σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας…
    …οι σκόρερς του Αυλωναρίου:

    Με την νίκη αυτή ο ΑΟ Αυλωναρίου, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με 2 βαθμούς διαφορά, από τους πρωτοπόρους Λήλα Β. & Δύστο! Και οι 3 πρωτοπόροι να σημειωθεί είναι αήττητοι, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική έρχεται το πρώτο ντέρμπι, στο γήπεδο του Βασιλικού, ανάμεσα στον Λήλα και τον ΑΟ Αυλωναρίου!
    Η ομάδα της Ένωσης Μεσσοποταμίας, που ξαφνικά βρέθηκε στην Β’ ΕΠΣΕ, είναι στην ουρά της βαθμολογίας, με 3 βαθμούς (ισοβαθμεί με Ερμήλιο & ΑΟ Μονοδρίου) και σίγουρα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ‘’σώσει’’ την χρονιά!

Διαιτητής ήταν ο Κώστας Κωνστάντιος, με συνεργάτες τους Πρ. Τσιφλάκο & Α. Κακαβάς.

*ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Σταύρος Γιαννάκης): Κοροβέσης, Ντούρμας ( 27’ Μπενίσης), Μήτρου, Τσιτσόπουλος, Κικίδης, Νεσίμι, Μάλλιαρης (52’ Μπασινάς), Ηλίας (88’ Ντόβρος), Παύλου (57’ Σφύρλας), Φεϊζόλι, Σπανός.

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Πάνος Κοντογιάννης): Τσίμπος, Σολάκου, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Μπάρντι (52’ Γκιούλι), Κηπιώτης, Κατσούλας, Τσιάκος (83’ Ντάϊκο), Μπασούκος, Μαστροκώστας (74’ Μπρεγκανάκου).