Η πόλη του Αλιβερίου, αλλά και η οικογένεια του Ταμυναϊκού, πενθούν καθώς έφυγε από την ζωή σήμερα Δευτέρα 14-Ιαν.-2019, ο πατέρας του προέδρου της ομάδας του Αλιβερίου, Τάσου Κατσινόπουλου, ο κυρ-Βαγγέλης Κατσινόπουλος!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του κυρ-Βαγγέλη! Εδώ με την σύζυγό του Κωνσταντίνα και τον γιο του πρόεδρο του Ταμυναϊκού, Τάσο και την ΄΄κούπα΄΄ του πρωταθλητή Εύβοιας το 2017!

Γέννημα θρέμμα Αλιβεριώτης ο κυρ-Βαγγέλης Κατσινόπουλος, έφτιαξε μια θαυμάσια οικογένεια αλλά ήταν και ένας από τους μεγάλους, παραδοσιακούς, εμπόρους του Αλιβερίου, ″έχτισε″ μια σπουδαία επιχείρηση, την οποία συνέχισε και γιγάντωσε ο γιος του Τάσος…
Με την γυναίκα του Κωνσταντίνα, απόκτησαν τρία παιδιά, την Ελένη (γυναίκα του γνωστου Αυλωναρίτη επιχειρηματία Γιάννη Κούκη), τον Τάσο (παντρεμένο με την Κατερίνα Χουχούμη) και την Σταυρούλα (παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Μπαϊρακτάρη)…
Από τα 3 παιδιά του ο κυρ-Βαγγέλης (έτσι τον λέγαμε και τον αποκαλούσαμε πολλά χρόνια τώρα), ευτύχισε ν’ αποκτήσει 9 εγγόνια και τα οποία λάτρευε!
Δυστυχώς
ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό και ο οργανισμός του, αυτή τη φορά δεν άντεξε και ο Βαγγέλης Κατσινόπουλος, κατέληξε στα 82 του χρόνια!

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Αλιβερίου.

Το Δυνατά & Αθλητικα και όλοι οι συντελεστές του εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΑ μας ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ, στην σύζυγό του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του (Ελένη-Τάσο-Σταυρούλα), τους γαμπρούς του (Γιάννη και Γιάννη) και την νύφη του (Κατερίνα), αλλά και στα αγαπημένα του εγγόνια!
Τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Ταμυναϊκού Αλιβερίου! Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου του Αλιβερίου, που θα τον σκεπάσει…