Πέπλο μυστηρίου στα οικονομικά της λαχειοφόρου του ΑΟΧ – Μεταχειρισμένο SMART τελικά το μεγάλο δώρο.

0
808

Όπως μπορεί να δείτε ΕΔΩ, η διαφημιστική εταιρία ΔΙΑΘΕΣΗ, ως συνδιοργανωτής στην λαχειοφόρο του ΑΟΧ, μας έστειλε επιστολή θέλοντας να μας επιπλήξει για την στάση μας.

Η νεότερη εξέλιξη που ανακοινώθηκε είναι ότι ο τυχερός που δεν θα θέλει να πληρώσει, έως και 10.000 ευρώ, για να αποκτήσει ένα καινούργιο SMART, θα κερδίζει ένα μεταχειρισμένο, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε “φίλο” του ΑΟΧ.

Παράλληλα όμως υπάρχει ένα σημείο όπου δημιουργεί μεγάλη εντύπωση και κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη απαντήσεων από τον ΑΟΧ.

Όπως γνωρίζουμε για την λαχειοφόρο κυκλοφορούν 100.000 λαχνοί. Από αυτούς υπάρχει ένας αριθμός λαχνών που έχει τυπωθεί και κυκλοφορεί από τον ΑΟΧ όπου αναγράφεται ότι τα χρήματα αποτελούν οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Η διοίκηση αποφεύγει να απαντήσει για τον συνολικό αριθμό λαχνών που έχουν τυπωθεί αλλά είναι βέβαιο ότι απέχουν κατά πολύ από τους 100.000.

Οι υπόλοιποι λαχνοί, που πολύ πιθανόν να αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία, είναι ηλεκτρονικοί και τους διαχειρίζεται η διαφημιστική. Που πάνε όμως τα χρήματα από αυτούς τους λαχνούς; Όσοι νομίζουν ότι θα καταλήξουν στα ταμεία του ΑΟΧ μάλλον …πέφτουν έξω.

Διαβάστε τι μας γράφει η “ΔΙΑΘΕΣΗ”

´´…ο καθένας μετέχει αποκτώντας αριθμολαχνούς με 2 τρόπους:
 1. Έντυπους λαχνούς από στελέχη του ΑΟ Χαλκίδας, καταβάλλοντας οικονομική ενίσχυση υπέρ αυτού. Η νομιμότητα των εντύπων λαχνών είναι στην αρμοδιότητα του ΑΟΧ.
 2. Ηλεκτρονικούς άυλους αριθμολαχνούς, καταβάλλοντας συμμετοχή στο didw club, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος didwstore . Ο μετέχων λαμβάνει Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών με αιτιολογία “Συμμετοχή στο didw club”, εάν καταβάλει κάποιο τίμημα. Εάν; Ναι, καθώς μπορεί να αποκτήσει πακέτο αριθμολαχνών εξαργυρώνοντας didw points !´´

 

Τι μας λέει η διαφημιστική;

Ότι τα χρήματα από την πώληση των ηλεκτρονικών λαχνών δεν αποτελούν οικονομική ενίσχυση του ΑΟΧ. Αν αγοραστούν με πραγματικά χρήματα τότε εκείνα θα καταλήξουν στο ταμείο της αφού ο αγοραστής θα παίρνει απόδειξη της εταιρίας που θα γράφει “Συμμετοχή στο didw club” και όχι απόδειξη από τον ΑΟΧ.

Παράλληλα, όμως οι ηλεκτρονικοί λαχνοί είναι διαθέσιμοι για αγορά και με didw points, ενός εικονικού “νομίσματος” αποκλειστικά διαχειρίσιμου και χειραγωγήσιμου από την διαφημιστική, χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς να εκδίδεται η παραμικρή απόδειξη.

Επιπλέον το επινίκιο του “μεγάλου δώρου”, αν ο τυχερός θελήσει να το πληρώσει για να αποκτήσει καινούριο αυτοκίνητο, θα καταλήγει επίσης στα ταμεία της διαφημιστικής. Δηλαδή σε ένα υποθετικό σενάριο, αν στην 1η κλήρωση, ο λαχνός που “κερδίζει” το καινούριο αυτοκίνητο είναι μεταξύ των απούλητων ηλεκτρονικών λαχνών, αυτομάτως το αυτοκίνητο θα ανήκει στην διαφημιστική “ΔΙΑΘΕΣΗ”!!! Βέβαια, για να μην υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο, το σενάριο θα προβλέπει ότι θα εμφανιστεί ένα όνομα και ίσως ένα πρόσωπο που θα έχει αγοράσει τον λαχνό με didw points!!!

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;;; Με τόση αδιαφάνεια που υπάρχει, είναι τόσο παράλογο το σενάριο;;; Αν υπάρξει πραγματικός νικητής που θα πληρώσει το επινίκιο τότε η “ΔΙΑΘΕΣΗ” θα πάρει 10.000 ευρώ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, παίρνει ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητο διαφημίζεται ως προσφορά φίλου του ΑΟΧ, ήταν το μεγάλο δώρο και δωρεάν της λαχειοφόρου που ακυρώθηκε και πλέον για να αποκτηθεί θα πρέπει να πληρωθεί η διαφημιστική. Για αυτό το λόγο ανακοινώθηκε και ένα μεταχειρισμένο, μήπως και αποφύγουν την κατακραυγή. Κατά τα άλλα, το “Δ & Α” πρέπει να συρθεί στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δηλαδή μπορούμε άνετα να μιλήσουμε για την απόλυτη αδιαφάνεια. Αν επιπλέον λάβουμε υπόψιν ότι:

   1. Οι 100.000 λαχνοί κοστίζουν 2 ευρώ μας βγάζει σύνολο 200.000 ευρώ
   2. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των λαχνών φαίνεται να ανήκουν εξαρχής στην διαφημιστική και
   3. Οι 100.000 λαχνοί συμμετέχουν κανονικότητα σε όλες τις κληρώσεις ανεξάρτητα αν έχουν πωληθεί και πως έχουν πωληθεί

   

 1. τότε κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με …παιγνιώδη τρόπο άλλα παιχνίδια στις πλάτες του ΑΟ Χαλκίς.