Ένα ακόμα βήμα προς τον τελικό στόχο για την ΑΟ Ν. Αρτάκης! Ο πρωτοπόρος ΑΟΝΑ πέρασε νικηφόρα, από μία δύσκολη οπωσδήποτε έδρα, κόντρα σε μια ομάδα΄, όπως το Μαντούδι, που χωρίς αμφιβολία δυναμώνει συνεχώς, παρά τα ‘’διαχρονικά’’ προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει…
Για τους γηπεδούχους δύο σημαντικές απουσίες, αυτή του Καψάλα, που υποτροπίασε το τραύμα στο γόνατο και η άλλη του ανέτοιμου Τηλιόπουλου…
Απόντες για τον ΑΟΝΑ ο Βαγγ. Ντελέκος, που είναι τραυματίας (ήταν στην εξέδρα), αλλά και του σε αποθεραπεία Βρέτου…
Ο Γιάννης Καρβέλης ‘’κράτησε’’ στον πάγκο τους Γκ. Τόρρα, Ζαχαρόπουλο, Ζουλιώτη και Ρεπετσά!
Το παιχνίδι γενικά ήταν σχετικά καλό με τον ΑΟΝΑ να το ελέγχει στο μεγαλύτερο διάστημα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, να αντιδράσουν και κάνοντας μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, χωρίς να καταφύγουν σε αντιποδόσφαιρο!
Η νίκη των πρωτοπόρων είναι δίκαιη πέρα για πέρα και δικαιολόγησαν απόλυτα την θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας!  Στόχος των ‘’ερυθροκίτρινων’’ να ξεπεράσουν τα 7 εμπόδια που απομένουν, να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου και να επανέλθουν στην Γ’ Εθνική…
Το Μαντούδι του Τάκη Σπυρόπουλου, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που όμως την φετινή χρονιά έχει πληγεί, από τους πολλούς τραυματισμούς! Χωρίς αμφιβολία όταν η ομάδα, ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα θα δείξει σπουδαία πράγματα!
Δεν ήταν πολλές οι σημαντικές φάσεις του παιχνιδιού και οι πιο σπουδαίες ήταν:

  • 3’ ένα πολύ καλό σουτ του Κανάνι εξουδετερώνει θαυμάσια ο Αλατζάς…
  • 5’ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, λίγο κάτω από το ημικύκλιο του κέντρου και γύρω στα 30 μέτρα από το τέρμα, ο Ταυταρίδης, εκτελεί εκπληκτικά φάουλ και η μπάλα πηγαίνει στο δεξιό ‘’Γ’’ της εστίας του Αλατζά και ανοίγει το σκορ!
  • 30’ ΓΚΟΟΟΛ! 0-2, ο Λούκας γυρίζει την μπάλα στον Κανάνι, που βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ-πλασέ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα 2 γκολ στην ομάδα του!
  • 37’ ο Στεργίου, από δεξιά επιχειρεί σέντρα-σουτ, για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντουμάνης…
  • 52’ δυνατό σουτ του Κανάνι, έξω από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
  • 56’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-2, μέσα στην περιοχή, ο Μαναρίτσας, προσπαθεί να κοντρολάρει, αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Τσούπρο, πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Ζουζουλής και μειώνει σε 1-2!
  • 74’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-3, ο Κανάνι εξαιρετικά ελίσσεται βγάζει σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όπου πετάγεται ο Γκ. Τόρρα και με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και ‘’κλειδώνει’’ την νίκη της ομάδας του!
  • 78’ τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, όταν ο Ταυταρίδης, από 25 περίπου μέτρα επιχειρεί εντυπωσιακό σουτ και ο Αλατζάς, με εκπληκτική επέμβαση διώχνει σε κόρνερ…

Άριστη ήταν η διαιτησία του Γιώργου Τσακού, όσο και των συνεργατών του Χάρη Αντωνίου και Γιώργου Κοντογιαννίδη.

ΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Μορφούλης, Καλλίτσης, Βούλγαρης, Κουβούσης, Μαναρίτσας (76′ Καντζούρας), Ζουζουλής (85′ Αντωνίου), Αργ. Στεργίου, Τσικτσίρης, Ντεγιάννης (76′ Λιάκος), Τσούμαρης.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Σεϊνταράς (65′ Ζαχαρόπουλος), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Χαλιώτης (65′ Ζουλιώτης), Κανάνι, Σιαράπης, Λούκας (46′ Γκ. Τόρα), Ταυταρίδης (85′ Γιαννόπουλος), Μεγάλος (λτ 43′ Μ. Καρλατήρας).

*για το φωτοτρεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ