Σαφέστατα απογοητευμένος απ΄ το αρνητικό αποτέλεσμα (αλλά και συνολικά απ΄ το διοικητικό πρόβλημα) ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Πέτρος Δημητρίου, χαρακτήρισε ηρωική την προσπάθεια των παιχτών του. Θεωρεί ότι κανείς απ΄ τους ποδοσφαιριστές δεν υστέρησε και ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τους ΄΄νεραντζούρι΄΄, αφού δεν αξιοποίησαν τις τελικές προσπάθειες. Αιτία γι΄ αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, ήταν η έλλειψη ηρεμίας, η κακή ψυχολογία και η ελλιπής προετοιμασία, λόγω των διοικητικών προβλημάτων. Τόνισε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει την προσπάθεια του ΑΟΧ και ότι πιστεύει ότι η διοίκηση θα πάρει απόφαση την Δευτέρα 2.11, ώστε να επανέλθει η σταθερότητα και η ηρεμία.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Χαλκίδας, στην συνέντευξη τύπου του ντέρμπι Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Χαλκίς 1-0:

Συγχαρητήρια στα Ψαχνά αλλά και στην ομάδα μου

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Ψαχνών για τη νίκη τους, όπως θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μου. Δεν προπονηθήκαμε λόγω των γνωστών προβλημάτων που ξέρετε όλοι.

 

Μόνο η Χαλκίδα υπήρχε στο γήπεδο-μας τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου

Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη των Ψαχνών, στο σημερινό παιχνίδι υπήρχε μόνο η Χαλκίδα στο γήπεδο. Δεν απειληθήκαμε σε καμία περίπτωση. Ήτανε θέμα χρόνου να βάλουμε το γκολ. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως μας τιμώρησε και αφού δεν κάναμε τις δώδεκα τελικές που είχαμε γκολ, σίγουρα κάποια στιγμή θα σε τιμωρήσει η μπάλα. Όμως η προσπάθεια των παιχτών -γιατί πέρασαν πολύ δύσκολη εβδομάδα- καταλαβαίνετε ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλη και ηρωική. Και ΄μεις οι προπονητές -όπως και ΄γω σε παιχνίδια που έχω κερδίσει- έχω πει ότι η ομάδα μου πήρε τους βαθμούς αλλά δεν μου άρεσε.

 

PETROS DHMHTRIOY 1Δύσκολη εβδομάδα-έσπασε η αγωνιστική ισορροπία

Όλη την εβδομάδα γίνανε γεγονότα που δημιούργησαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Όταν η ομάδα έχει τρεις βαθμούς διαφορά απ΄ τον πρώτο, έχει πάρει το παιχνίδι στην Ζάκυνθο και εκείνο του κυπέλλου και ξαφνικά σπάει η αγωνιστική ισορροπία της ομάδας, χωρίς οι παίχτες να γυμνάζονται, δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος απ΄ την προσπάθεια μας στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα μας αδικεί το αποτέλεσμα.

 

Ηρεμία και ψυχολογία-δεν υστέρησε κανείς

Άλλος στην θέση μου μ΄ όλα αυτά που γίνονται θα είχε φύγει. Εγώ είμαι απ΄ τους ανθρώπους που ΄΄πηδάει΄΄ τελέυταίος απ΄ το ΄΄καράβι΄΄. Παρότι εγώ δεν έχω οικονομικές εκκρεμότητες με την ομάδα, αλλά όταν ένας προπονητής δεν μπορεί να γυμνάσει τους παίχτες του απ΄ την περασμένη Παρασκευή όπως θέλει, σίγουρα δεν έχει ηρεμία και το ποδόσφαιρο είναι ηρεμία και ψυχολογία. Γίνανε δύο αλλαγές περισσότερο για φρεσκάρισμα μετά το 75΄. Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που να υστέρησε και πιστεύω πως αν δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό κομμάτι -που είναι η ΄΄μαμά΄΄ και η ΄΄κεφαλή΄΄- δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Είχαμε ξεκινήσει εξαιρετικά και δεν κρίνω την πορεία από ένα κακό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στα Ψαχνά και εύχομαι να βρει το δρόμο του ο Ηρακλής, γιατί έχω έρθει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια εδώ με ομάδες από Β΄ Εθνική και με λυπεί που η ομάδα αυτή βρίσκεται τώρα στην Γ΄ Εθνική.

 

Απόφαση την Δευτέρα

Δεν ξέρω αν υπάρχει ΄΄φως στο τούνελ΄΄. Τα παιδιά ζητήσανε απ΄ την διοίκηση να μην συμμετέχει σήμερα. Και αφού δεν συμμετέχει η διοίκηση, εμείς είμαστε υπάλληλοι της διοίκησης της ομάδας. Οι μεγαλομέτοχοι είναι που έχουν την ομάδα. Εγώ μαζί με τους τρεις συνεργάτες μου ακολούθησα τα παιδιά. Από κει και πέρα πιστεύω πως η διοίκηση την Δευτέρα θα πάρει απόφαση.