Δυστυχώς δεν βρέθηκε λύση στα διοικητικά του Α.Ο Χαλκίς, ενώ έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ Εθνική.
Η θέση του κριτή δεν μου πάει ,τι έπρεπε να γίνει ποιος έπρεπε να βοηθήσει και με ποιους, τα ξέρουν καλύτερα όσοι είναι γύρω και μέσα στην ομάδα.
Μέχρι χθες σε προφορικό πάντα επίπεδο με τη συνεργασία των κυρίων Παλαιολόγο, Πικραμένο, Καρλατήρα είχε προετοιμαστεί η χρονιά με ανανεώσεις, με μεταγραφές ,με στελέχωση 12 παιδιών γεννημένους 2002 και μικρότερους ,αγγίζοντας το 90% του ρόστερ σε Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές, με κλεισμένα φιλικά, έτοιμη σε όλα η ομάδα από την πλευρά μου και των ανθρώπων της υπάρχουσας διοίκησης να λειτουργήσει σαν ομάδα Γ Εθνικής.
Δυστυχώς οι βοήθειες στο οικονομικό κομμάτι δεν ήρθαν να ενεργοποιηθούν όλα αυτά και όλοι πλέον κοιτάζουν το καλύτερο τον καθένα.
Είναι το μόνο που δεν περνάει από το χέρι μου ,αν και εκεί προσπάθησα.
Ευχαριστώ πάνω από όλους τον φίλο μου Παλαιολόγο ,για την εμπιστοσύνη αυτούς τους 2 μήνες που κρίνονταν τα πάντα, εύχομαι στην ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο της.
Πρέπει να συνεχίσω….