Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Ένωση Απολλωνίου & Α.Ο. Ιστιαίας αποκτώντας τον έμπειρο αμυντικό Θανάση Βασιλείου και τον επιθετικό Ηλία Ιωσήφ.

Ο Θανάσης Βασιλείου έχει αγωνιστεί ξανά στην Ιστιαία για αρκετά χρόνια και έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη μεταγραφή του ως “επιστροφή στο σπίτι”. Επίσης έχει περάσει και από Εθνικές κατηγορίες, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Ωρεών.

Ο 29χρονος επιθετικός Ηλίας Ιωσήφ είναι από τους παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες της περιοχής όπως ο Ατρόμητος Βασιλικών και ο Ευβοϊκός Γουβών.

Επίσης η ομάδα ανακοίνωση σήμερα επίσημα πως στην τεχνική ηγεσία τόσο αυτής όσο και των τμημάτων υποδομής θα βρίσκεται το δίδυμο Δήμου Τσελίκα και Δημήτρη Ζουπανιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δ&Α οι προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & Α.Ο. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Η ομάδα ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Θανάση Βασιλείου και του επιθετικού Ηλία Ιωσήφ.

Ανακοινώνουμε επίσης πως την τεχνική ηγεσία της ομάδας και των τμημάτων υποδομής αναλαμβάνουν οι Δήμος Τσελίκας και Δημήτρης Ζουπανιώτης.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.