Στο γήπεδο του Πούρνου την Μεγάλη Παρασκευή τίμησαν το έθιμο με τον φιλικό αγώνα που έγινε ανάμεσα στους Παλαίμαχους Ένωσης Μεσσοποταμίας και την Ένωση Μεσσοποταμίας με νικητές τους δεύτερους με 1-2.

Ήτανε αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα σε ένα παιχνίδι που τα γάντια του ξαναφόρεσε και πάλι ο Μανώλης Βέττας αυτή την φορά για να υπερασπιστεί τα γκολπόστ των Παλαίμαχων Ένωσης Μεσσοποταμίας και έδειξε ότι την τέχνη δεν την έχει ξεχάσει καθώς προχώρησε σε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις στον αγώνα.

Για την ιστορία σκόρερ με τους νικητές χρίστηκαν οι Μάλλιαρης και Τουζούν από πλευράς Ένωσης Μεσσοποταμίας ενώ για τους Παλαίμαχους το γκολ σημείωσε ο νεαρός ο 10χρόνος Μετοχιάτης παίρνοντας το βάφτισμα του πυρός αγωνιζόμενος για 5 λέπτα σημειώνοντας ένα τέρμα και προχώρησε σε μια πολύ ωραία ενέργεια και έδειξε ότι στο μέλλον μπορεί να μας απασχολήσει.

Η Ένωση Μεσσοποταμίας έχει μπροστά της πλέον τον τελικό παραμονής καθώς στο μπαράζ παραμονής που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κάστελλα για το ποιος θα παραμείνει και την νέα χρονιά στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε με την προϋπόθεση να προβιβαστεί ο Αμαρυνθιακός στην Γ’ Εθνική.

Στην ομάδα της Ένωσης Μεσσοποταμίας υπάρχει πολύ αισιοδοξία και πίστη για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί καθώς πιστεύουν και μπορούν να επιτύχουν τον στόχο της παραμονής στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.