Το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων του ΑΟ Νέας Αρτάκης ανακοίνωσε την διεξαγωγή σπουδαίων φιλικών συναντήσεων με τους παλαιμάχους του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, μέσα στον Μάιο.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο αναφέρει:

΄΄Οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Νέας Αρτάκης ανακοινώνουν την διεξαγωγή φιλικών συναντήσεων, με φιλανθρωπικό και τιμητικό χαρακτήρα, με τους παλαιμάχους του Πανιώνιου και της ΑΕΚ, στις 8 και 15 Μαΐου αντίστοιχα, στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης. Οι σπουδαίες αυτές φιλικές συναντήσεις θα συνδυαστούν με ξεχωριστές βραβεύσεις και θα διανθιστούν με πολιτιστικά και αλλά αθλητικά δρώμενα.

Με τα φιλικά αυτά υπάρχει η διάθεση να τονιστεί και να αναδειχθεί ο προσφυγικός Μικρασιάτικος χαρακτήρας της Αρτάκης και γι΄ αυτό έχουν προσκαλεστεί δύο σύλλογοι με καταγωγή από Σμύρνη (Πανιώνιος) και Κωνσταντινούπολη (ΑΕΚ). Η συναντήση με την ΑΕΚ αποτελεί και φόρο τιμής στον αείμνηστο Δήμαρχο και αναμορφωτή της Νέας Αρτάκης Παναγιώτη Αναστασιάδη, ο οποίος ήταν φανατικός φίλος της ΑΕΚ, αλλά και πρόεδρος του ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Επιπρόσθετα, με τις εκδηλώσεις αυτές οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Νέας Αρτάκης επιθυμούν να γιορτάσουν την πρόσφατη συμπλήρωση 50 χρόνων ιστορίας του συλλόγου της πόλης. Οι βραβεύσεις, θα έχουν επίκεντρο την ομάδα του ΑΟΝΑ, που αγωνίστηκε στο μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική, την περίοδο 1978-79, ωστέ μετά από αρκετά χρόνια να ανασυρθεί από τις μνήμες των παλαιοτέρων και να γίνει γνωστή στις νέες γενιές. Τα έσοδα από τις δύο συναντήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.΄΄