Χορταστικό σε γκολ το χθεσινό ματς για το πρωτάθλημα παλαιμάχων της ΕΠΣΕ στο γήπεδο Ιστιαίας ανάμεσα στους Παλαίμαχους Βόρειας Εύβοιας και στους Παλαίμαχους Γιάλτρων που έληξε 9-2 υπέρ των παλαιμάχων της Βόρειας Εύβοιας με δύο παίκτες τους να σημειώνουν χατ – τρικ. Τα γκολ για τους Παλαίμαχους της Βόρειας Εύβοιας σημείωσαν οι, Χρήστος Μπαρμπούνης στο 31’, 39’ και 53’, Ηλίας Γιαννάκης στα 41’, 49’ και 73’, Σάββας Ποζαπαλίδης στο 61’ και στο 65’ και Λάζαρος Κυρπισλίδης στο 36’. Τα δύο τέρματα των Γιάλτρων σημείωσε ο Ξαγοράρης στο 45’ και στο 63’. Επίσης δύο φορές οι παίκτες σημάδεψαν τα δοκάρια. Μία για τη Βόρεια Εύβοια 29’ ο Κερασιώτης και για τα Γιάλτρα στο 67’ ο Τριβέλης.

Συνθέσεις
Βόρεια Εύβοια: Λορίδας, Κερασιώτης Δ., Κρυσταλόγιαννης, Ζουπανιώτης, Τσελίκας, Τριανταφύλλου Α., Μπαρμπούνης Χ., Μάκρας, Κυρπισλίδης, Μισιρλής, Παπαευσταθίου / Γιαννάκης, Βογιατζής, Παπαδιώτης, Ποζαπαλίδης, Σταματίου.
Γιάλτρα: Χριστοφάκης, Παππάς, Κορτέσης, Κολονιώτης, Ντούσης, Ξαγοράρης, Γεροδήμος, Βισβαρδής, Τριβέλης, Μανώλης, Ταφραλής.

Διαιτητής: Αντώνης – Γιάννης Λιαγκάκης