Παλαίμαχοι «άσοι» που διέπρεψαν στα Ελληνικά γήπεδα με την κυανέρυρθη, φανέλα του Πανιωνίου βρέθηκαν χθες Σάββατο το απόγευμα στην Αιδηψό, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιάς, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λουτρόπουλης με του Παλαίμαχους Αιδηψού και τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων ΑΜΕΑ «Άγ. Στυλιανός».

Στους παλαίμαχους της Αιδηψού αγωνίστηκαν οι Βέττας, Πανταζής, Αλεξανδρής, Μαρουδής, Ανδρίτσος, Δημητρίου, Κούτρας, Μερισιώτης, Μηλόπουλος, Φαράντος, Διαμαντής. Αγωνίστηκαν επίσης και οι, Σιάνος, Νίτσογλου, Αναγνώστου Θ., Αρετσίνης, Διαμαντής Π. Φώτου Σ., Μάργαρης, Χασανδρινός, Ζαγκανάς και Τσακίρογλου.

Το παρόν απ’ τους παλαίμαχους του Πανιωνίου έδωσαν οι, Μανίκας, Σκαβάρας, Νικολαΐδης, Κουτρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Χασιώτης, Σάιπας, Πλεξίδας, Κωτσοβός, Λίμα, Τσουκλείδης, επίσης και οι, Σουλογάνης, Δημητρίου, Κορδαλής, Παπαδόπουλος, Ζαμπαράς, Φαμέλης, Λαμπαδίκος, Ζυγούρης, Γιάνακας, Μπέλος. Επίσης μαζί με την αποστολή των «κυανέριρθων» ήταν και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου των παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδούλου και τα μέλη, Χρήστος Εμβολιάδης, Παναγιώτης Κορδαλής και Πέτρος Καπώνης.

Οι «βετεράνοι» και των δύο ομάδων έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς, αγάπης και συμπαράστασης στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Για την ιστορία, οι «κυανέρυρθοι» έφυγαν νικητές με 2-0 με τα γκολ των Σκαβάρα στο πρώτο και Ζαμπάρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και τρία δοκάρια, το ένα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λίμα. Για την Αιδηψό η κλασικότερη καλή στιγμή ήρθε στο πρώτο μέρος, όταν ο Μανίκας αναγκάστηκε να κάνει διπλή απόκρουση. Τη μία σε σουτ του Μάργαρη και εν συνεχεία σε κεφαλιά του Μηλόπουλου.

Διαιτησία: Λιαγκάκης – Ρουμελιώτης