Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας χωρίζουν οι δρόμοι του ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ και του προπονητή Παναγιώτη Αναγνώστου με ανάρτηση του στο fb ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας Θάνο Βουτσιλάκο καθώς και τον κόσμο του χωριού.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Αναγνωστου 

Όποιος έχει διανύσει το κομμάτι ΑΙΔΗΨΟΣ-ΛΙΧΑΔΑ,σίγουρα θα έχει αντιληφθεί πόσο μαγευτική είναι η συγκεκριμένη διαδρομή.
Κάπως έτσι λοιπόν,θα προσπαθούσα να παρομοιάσω την ενασχόληση μου προπονητικά στον ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ επί δύο συναπτά έτη.
Κλείνοντας 2 χρόνια στον ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για όσα μοιραστήκαμε και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο,Βουτσιλάκο Θάνο για την άψογη συνεργασία,που πιστεύω πως είχαμε.Ένας άνθρωπος με καθαρό βλέμμα και μεγάλη αγάπη γι’αυτό που κάνει και σίγουρα ήμουν τυχερός που ανταλλάξαμε ώρες πολλές μεταξύ μας!
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πρωταγωνιστές της ομάδος,τους Ποδοσφαιριστές,που με ανέχτηκαν και λειτούργησαν υπό τις οδηγίες μου.

Ευχαριστώ όλο το φίλαθλο κόσμο της Λιχάδος για τη στήριξή τους.
Αυτή η διετία μπορεί να μη μεταφράστηκε σε κάποιο τίτλο,όμως θέλω να πιστεύω ότι κερδίσαμε πολλά περισσότερα όλες οι πλευρές!
Εύχομαι το δυνατό καλύτερο σε όλα τα παιδιά στη ζωή τους γενικότερα,και στον ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ιστορία,την αξιοπρέπεια του και για τα παιδιά,που έρχονται από τις ακαδημίες!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς…
Καλό καλοκαίρι σε όλους!