Ο Παναγιώτης Γεωργίου ο κεντρικός αμυντικός ένα πραγματικό ”Τανκς” έμεινε ελεύθερος από τον Οπούντιο Μαρτίνου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πλούσια καριέρα και παραστάσεις από το επίπεδο των εθνικών κατηγοριών ενώ στο Α’ τοπικό αγωνίστηκε σε ομάδες που είχαν στόχο η κατέκτησαν το πρωτάθλημα, οι ομάδες που αγωνίστηκε είναι οι εξής: Νεάπολη, Ολυμπιακός Χαλκίδας, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Zaarbrucken, Αχαϊκή, ΑΟΝ.Αρτάκης, Ηρακλής Ψαχνών, ΑΟ.Χαλκίς, Ελλήσποντος, Θήβα και Οπούντιος Μαρτίνου.

Στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην άμυνα και στην θέση του κεντρικού αμυντικού με ομάδες να αναζητούν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ποιότητα όπως είναι ο Παναγιώτης Γεωργίου.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι στον αέρα και όντας ένας ικανότατος κεφαλοσφαιριστής ενώ επίσης έχει ευχέρεια και εκτελεστική ικανότητα στο σκοράρισμα αφού προωθείται στην αντίπαλη περιοχή με τον ίδιο να διαθέτει μεγάλη εμπειρία από επίπεδο εθνικών κατηγοριών.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ποια ομάδα θα καταφέρει να του αποσπάσει την υπογραφή και να καταφέρει να εντάξει στην δύναμη της τον Παναγιώτη Γεωργίου.