Το Δυνατά & Αθλητικά επικοινώνησε με τον προπονητή του Ολύμπου Γυμνού Παναγιώτη Κοντογιάννη ζητώντας να μας σχολιάσει την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και τον μέλλον του ποδοσφαίρου μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Βιώνουμε πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις έχουμε μπει σε μια άγνωστη διαδρομή και μέχρι να βγούμε από αυτήν θα πρέπει να υπάρχει πειθαρχία από όλους μας στις υποδείξεις των ειδικών.

Μένουμε σπίτι, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υπάρχει κόσμος που αυτή την στιγμή δίνει μάχη για να μπορέσει να θεραπεύσει τους συνανθρώπους και αξίζουν τον σεβασμό μας.

Στην παρούσα φάση το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα σίγουρα οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δυσκολεύουν να παρθούν αποφάσεις για αυτό.

Πιστεύω όμως ότι πολύ δύσκολα σε ερασιτεχνικό επίπεδο μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα μετά από δύο με τρεις μήνες απραξίας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά μιας και μιλάνε για ολοκλήρωση των διοργανώσεων ακόμα και τον Αύγουστο.

Θα περιμένουμε τις αποφάσεις. Υπομονή και δύναμη σε όλους .