Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb Ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης έχει ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ, για την δολοφονία το 19 χρονου ΑΛΚΗ.

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης έγραψε και αξίζει όλοι να αφιερώσουμε 5 λεπτά να διαβάσουμε και να προβληματιστούμε.

Έχουμε ζήσει ωραία και όχι μόνο ποδοσφαιρικά χρόνια στην δεκαετία του 80 .
Χρόνια αγνότητας , εμπνευσμενα από το σχολείο και την οικογένεια για την αξια της ζωης.
Από τότε ξεκινάει μια αλλαγή στην σκέψη και στην απόφαση, χάνομαι βασικές αξίες που προέρχονται κυρίως απο την παιδεία που παρέχεται .
Υπάρχουν πλέον στιγμές που ο διπλανός μας γίνεται εχθρός μας, δεν υπάρχει σεβασμός αισθανόμαστε ότι είμαστε μεγάλοι ενώ στην ουσία είμαστε μυρμήγκια .
Εχθες το βράδυ ένα παιδί 19 χρόνων βρέθηκε σε λάθος σημείο σε λάθος δρόμος , ο μάγκας που πλέον δεν έχει μεγαλώσει με αξίες και δεν σέβεται , αποφασίζει να αφαίρεση μια ζωή ο μάγκας ο γαμαω και δέρνω.
Αυτός που ο σεβασμός στον συνάνθρωπο είναι τόσο αμελητέο που αποφασίζει να φτάσει μέχρι εκεί …
Φταίνε πολλοί , τα σχολεία που πλέον κάνουν αγγαρεία σε πολλές πτυχές στην καθημερινότητα των μαθητών.
Φταίνε οι διάφοροι δημοσιογράφοι του κωλου που καλλιεργούν αντιπαλότητα εξυπηρετώντας συμφέροντα .
Φταίνε οι πρόεδροι που έχουν ανάγκη τους στρατούς οπαδών εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια και όταν κάποιον τον έχεις ανάγκη τον πληρώνεις κιόλας.
Φταίνε ομως κυρίως οι διάφοροι κυβερνώντες διαχρονικά που με βάρος το πολιτικό κόστος δεν ενδιαφέρθηκαν και δεν τους ένοιαξε να προσδώσουν μια υγεία και να σβήσουν μια και για πάντα την ανομία .
Αλλά βέβαια για ποια χώρα μιλάμε;
Στην Αγγλία την δεκαετία του 80 τα πράγματα ήταν χειρότερα , έγιναν ομως άνθρωποι και αγάπησαν πραγματικά τον αθλητισμό .
Εδώ σε λίγο καιρό θα έχει ξεχαστεί ο Άλκης όπως και ο Φιλόπουλος .
Κρίμα για το παλικαράκι .
ΜΗΝ ΜΕ ΚΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ