Παναγιώτης Γκρινιάρης

Ένας από τους πλέον αξιόλογους και εξελίξιμους αμυντικούς, στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, είναι ο Παναγιώτης Γκρινιάρης!

Ξεκίνησε από την ομάδα του Παντριαδικού, όπου καθιερώθηκε και ήταν πάντα μέσα σ’ αυτούς που ξεχώριζαν και προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα του χωριού του! Η αγωνιστική περίοδος που -τόσο άδοξα λόγω κορονοϊού- ολοκληρώθηκε, τον βρήκε να βιώνει την πιο άσχημη καμπή της ιστορίας του Παντριαδικού, καθώς τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, ″γονάτισαν″ τον άνθρωπο που πάνω από 2 χρόνια, λειτουργούσε την ομάδα της Τριάδας, τον Κώστα Κωνσταντάρα!
Έτσι μετά το ξεκίνημα του β’ γύρου ο Παντριαδικός, ανέστειλε την λειτουργία του και βγήκε εκτός πρωταθλήματος!

Όπως ήταν φυσικό ο Παναγιώτης Γκρινιάρης, αναζήτησε νέα ποδοσφαιρική στέγη, την οποία και δεν άργησε να την βρεί, ήταν ο ΑΠΚΟ Δροσιάς! Αμέσως πήρε θέση βασικού παίζοντας στα 5 από τα 6 παιχνίδια (το ένα ήταν κόντρα στην παλιά του ομάδα που δεν έγινε) με το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής (5Χ90=450′)!

Ο Παναγιώτης Γκρινιάρης, μέσω του ″Δυνατά & Αθλητικά″, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Διοίκηση, τους συμπαίκτες του και τον φίλαθλο κόσμο του ΑΠΚΟ Δροσιάς, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που τον περιέβαλαν, όσο διάστημα αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΠΚΟ! Εύχεται ότι το καλύτερο στην ομάδα και τους ανθρώπους της Δροσιάς, για την συνέχεια.

Μετά τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του 22χρονου, στόπερ Παναγιώτη  Γκρινιάρη, είναι η ομάδα του ΑΟ Μακρυκάπας, με την οποία ήρθε σε συμφωνία και πλέον ανήκει στο δυναμικό των ″Λύκων″ των Μεσσαπίων!