Μια νέα ποδοσφαιρική δύναμη γεννιέται στη Βόρεια Εύβοια και ακούει στο όνομα Πανηλιακός. Έτσι λοιπόν το όμορφο, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό των Ηλίων εκτός από όμορφα στέκια για ευχάριστες διακοπές δεν θα φιγουράρει μόνο στους τουριστικούς οδηγούς, αλλά και στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Εύβοιας.

Ο Πρόεδρος Σ. Αγαπητός

Της προσπάθειας, από τη θέση του Προέδρου ηγείται ο Σπύρος Αγαπητός που απ’ ότι φαίνεται θέτει ψηλά τον πήχη με το “καλημέρα” κιόλας της ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού αφού έχει μαζέψει πολύ καλό έμψυχο υλικό απ’ όλη τη Βόρεια Εύβοια, αλλά έκανε και το μεταγραφικό μπαμ με τρεις παίκτες με εμπειρία σε μεγάλες κατηγορίες.

Έτσι τη φανέλα του Πανηλιακού θα φορέσουν,  ο Δημήτρης Καπλάνης από Αστήρ Βλόχου και είναι παίκτης με αξιόλογη πορεία τόσο στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλών, όσο και στη Γ’ Εθνική, ο Γιώργος Αγαπητός που αγωνιζόταν στο ΠΑΟ Κοκκίνου και έχει αγωνιστεί και στους νέους του Λεβαδειακού και ο Μιχάλης Ταγαρούλια από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Όπως προαναφέραμε η ομάδα έχει αποκτήσει και αξιόλογους παίκτες απ’ τη Βόρεια Εύβοια με εμπειρία στις Ευβοϊκές κατηγορίες, κι αυτοί είναι οι Δημήτρης Δημητράνας, Νίκος Δημητράνας, Ανδρέας Κερασιώτης, Γιώργος Μηνάς, Βαγγέλης Γεροδήμος, Στέφανος Σταθαράς, Θανάσης Ζουζουλής και Μιχάλης Καβαράκας.

ο κόουτς Δ. Μάργαρης

Προπονητής και παίκτης στην ομάδα θα είναι ο Δημήτρης Μάργαρης, για τον οποίον όσοι γνωρίζουν καλά τα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, το λόγια και οι συστάσεις είναι περιττά.

Ως έδρα της η ομάδα του Πανηλιακού θα χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο της Αιδηψού.