Το Δυνατά & Αθλητικά σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό στις 17.00 από το ΔΑΚ Τόλου(Αργολίδας) για την 2η αγωνιστική των Μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Πανναυπλιακό Ηρακλή και τον Αμαρυνθιακό.

Οι πρωταθλητές Ευβοίας στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου ξεκίνησαν νικηφόρα στην πρεμιέρα τους επικρατώντας με 3-0 του ΑΟ.Θήβα και θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο στην Αργολίδα με αντίπαλο τον Πανναυπλιακό Ηρακλή προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Διαιτητής: Δημήτρης Βαρτσάκης (σύνδεσμος διαιτητών Λακωνίας) – Βοηθοί: Παναγιώτης Σοβόλος (σύνδεσμος διαιτητών Λακωνίας) – Χρήστος Καραμπέτσος (σύνδεσμος διαιτητών Μεσσηνίας).

Πανναυπλιακός Ηρακλής(Βασίλης Γεωργακόπουλος): Πνευματικός, Μακαρατζής, Φλεβάρης Β., Σέλλης, Φλεβάρης Χρ., Παπαϊωάννου, Μπέλμπα, Χατζησοφρωνίου, Τοπάλας, Ταραντίλης, Θεοδοσιάδης.

Στον πάγκο οι: Σακούλης, Προύντζος, Τσουρδίνης, Καλάλας, Ζίου, Καζάς, Κριτσιδήμας, Μπίτζης, Αγγελόπουλος.

Αμαρυνθιακός(Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μυρτέζα, Τσολάκος, Χαλιώτης, Βεσέλι, Σιαράπης, Σεινταράσι, Μήτρου, Τόρρα.

Στον πάγκο οι: Κολιόπουλος, Κριτσιώτης, Σκριβάνος, Κοτρογιάννης, Μώρος, Τάκο, Βάρκας, Μέτσιο, Μετοχιάτης.

Απονομή πρωταθλήματος στο Παναυπλιακό/Ηρακλή απο την ΕΠΣ Αργολιδας και έναρξη του παιχνιδιού

Είμαστε στο 7′ λεπτό του αγώνα αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τον Αμαρυνθιακό να προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι του

Είμαστε στο 14′ παιχνίδι κέντρου με την κερκίδα του γηπέδου να ειναι κατάμεστη με 50 φίλους του Αμαρυνθιακού να έχουν ακολουθήσει την ομάδα στο Τολό.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πειραιά Ηλίας Πουρσανίδης για να παρακολουθήσει το χωρίου μιας και  η μητέρα του ειναι από την Αμάρυνθο.

Με την συμπλήρωση των πρώτων 25 λεπτών του αγώνα ο Αμαρυνθιακός έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία με τον Σιαράπη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Πνευματικό να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο η ευβοϊκή ομάδα πατά καλύτερα στο γήπεδο και ψάχνει το γκολ.

Έχουμε συμπληρώσει 31 λεπτά παιχνιδιού στο γήπεδο του Τολού και 0-0 να παραμένει με το διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον Αμαρυνθιακό να υπερτερεί.

Στο 33′ νέο σουτ έξω από την περιοχή μετον Πνευματικό να αποκρούει σε κόρνερ με υπερένταση ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο “Γ” της εστίας .

Στην κόντρα επίθεση που πήγε να βγάλει ο Παναυπλιακός ο Μήτρου έκανε το λεγόμενο “επαγγελματικό φάουλ” και δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα για τον Αμαρυνθιακό

Στο 43′ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Παπαιώαννου να πέρνα πάνω από το δοκάρι του Γιώργου Φαλαγγίτη.

Στο 45′ η καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκει στους γηπεδούχους με τον Τοπάλη μέσα από την περιοχή να νικιέται από τον εξαιρετικό Γιώργο Φαλαγγίτη σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ οι γηπεδούχοι ανεβασαν στροφές στο φινάλε του πρώτου ημιχρονου .

Λήξη πρώτου ημιχρόνου  Παναυπλιακός/Ηρακλής-Αμαρυνθιακός 0-0.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου 0-0 κάμοια αλλαγή για τις δύο ομάδες .

Ακυρωθέν γκολ για τον Αμαρυνθαικό ώς οφσάιντ του σκόρερ Μήτρου φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι ότι κακός δόθηκε το 0-0 παραμένει στο 50′.

Στο 52′ σουτ του Γκέρσι Τόρα στο “Γ” πετάγατε ο Πνευματικός και διώχνει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο ο τερματοφύλακας τω γηπεδούχων κρατά το 0-0 στο 55′ του αγώνα.

Στο 56′ οι δύο πρώτες αλλαγές για τον Αμαρυνθιακό στην θέση των Μπαλαμπάνη ,Ζουλιώτη πέρασαν οι Ανέστι Τάκο, και Γιάννης Μώρος.

Με την συμπλήρωσης μίας ώρας αγώνα το 0-0 παραμένει στο Τολό ανάμεσα σε Παναυπλιακό και Αμαρυνθιακό.

Στο 63′ η ποιο σπουδαία φάση για τον Αμαρυνθιακό ο Γκέρσι Τόρα πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με το τελευταίο αμυντικό να διώχνει προ της γραμμής με την βοήθεια του δοκαριού σε κόρνερ η καλύτερη φάση του αγώνα για τον Αμαρυνθιακό που κυριαρχεί στο παιχνίδι αλλά δεν σκοράρει και θέλει προσοχή.

Στο 74′ 0-0 παραμενει στο Τολό.

Τρίτη αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό στην θέση του Σιαράπη πέρασε ο Αντώνης Κοτρογιαννης .

Ανεπανάληπτες ευκαιρίες για τον Αμαρυνθιακό με τον Κοτρογιαννη να αστοχεί σε τετ-α-τετ και τον Πνευματικό να διώχνει σε κόρνερ , νέα κεφαλιά του Τσολάκου πέρασε μόλις άουτ, ο Αμαρυνθιακός κυριαρχεί αλλά το 0-0 παραμένει

Στο 84′ το 0-0 παραμένει .

Νέο ακυρωθέν γκολ του Μητρου για τον Αμαρυνθιακό που φωνάζει για την διαιτησία

Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις με το 0-0 να υπάρχει στο παιχνίδι ο Αμαρυνθιακός στο μισο γήπεδο

Λήξη του αγώνα με τον Αμαρυνθιακό να φεύγει στεναχωρημένος από το Τολό και το 0-0 να αδικεί την ευβοϊκή που εχασε σωρεία ευκαιριών και δεν κατάφερε να σκοράρει .