Ένα παιχνίδι ντέρμπι με τα όλα του στην κυριολεξία!
Στην κορυφή της βαθμολογίας και οι δύο με συγκάτοικο την ομάδα των Καθενών, οι γηπεδούχοι του Παντριαδικού, μάλιστα με απόρθητη την εστία τους για 450’ (5 αγώνες) και οι 3 ομάδες της κορυφής με το απόλυτο νικών!
Όπως αναμενόταν το παιχνίδι στο γήπεδο της Τριάδας, ήταν παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι!
Δύναμη-πάθος-ένταση-δυνατές μονομαχίες-απρόβλεπτη εξέλιξη και το κυριότερο, απίθανο φινάλε βγαλμένο από σενάρια του Χίτσκοκ!
Μοιρασμένο το παιχνίδι στο α’ μέρος, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους δύο αντιπάλους να προσέχουν ιδιαίτερα τις άμυνές τους…
Στο 2ο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν ψηλά τους Χαλκιδέους, που ΄΄λύγισαν΄΄ από στημένη φάση, στο 51’!
Η αντίδραση της ομάδας του Πάνου Ελευθερίου, ήταν άμεση και με τη σέντρα ήρθε η ισοφάριση!
Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιο επιθετικοί, με τους φιλοξενούμενους να επιχειρούν με αντεπιθέσεις…
Απώλεια για την Τριάδα, η αποχώρηση του Καλοχωρίδη, λόγω τραυματισμού, στο 85’, χωρίς όμως αντικατάσταση (είχαν προηγηθεί 3 αλλαγές σε διαφορετικά χρονικά σημεία)!
Παρά την απώλεια οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να αναζητούν το γκολ της νίκης…
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ΄΄Χ΄΄ θα ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών και των δύο ομάδων, ήρθε στο 9λεπτο των καθυστερήσεων, η έκρηξη!
Δύο φορές οι παίκτες του Τριαντάφυλλου Ζαχαριά βρήκαν δίκτυα και έφτασαν στην σπουδαία νίκη, με τους αντιπάλους τους να μην πιστεύουν αυτή την εξέλιξη!
Δίκαιη βέβαια η νίκη των γηπεδούχων, όμως και οι φιλοξενούμενοι με λίγη τύχη και περισσότερη προσοχή θα μπορούσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα…
*οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

  • 3’ στα πόδια του Λαλανίτη ο Σακκής μπλοκάρει αποφασιστικά…
  • 7’ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, του Καραντάκη, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Αγραφιώτης…
  • 20’ γυριστή κεφαλιά του Αρβανάκου, μέσα στην περιοχή ο Λαλανίτης, τετ-α-τετ, πιάνει νέα κεφαλιά και έξοχη απόκρουση του Σακκή…
  • 21’ τετ-α-τετ ο Παριανός, σουτ-πλασέ, για να μπλοκάρει σταθερά ο Αγραφιώτης…
  • 44’ δυνατή εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 46’ έξω από την περιοχή κεραυνός του Γιούλη, μπλοκάρει πολύ ωραία ο Αγραφιώτης…
  • 51’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Καραμπάς εκτελεί από δεξιά αριστοτεχνικά φάουλ, η μπάλα στην περιοχή όπου πηδά εντυπωσιακά ο Θωμόπουλος και με ασύλληπτη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα!
  • 53’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, σέντρα του Αρβανάκου, από δεξιά, έξυπνα πλασαρισμένος ο Μάρ. Καραχάλιος, με κεφαλιά-λόμπα, στέλει την μπάλα στα δίκτυα και ισοφαρίζει!
  • 55’ διπλή σωτήρια επέμβαση του Σακκή, σε διαδοχικές κεφαλιές των Λαλανίτη και Καραχάλιου…
  • 67’ σέντρα του Καραντάκη, μέσα στην περιοχή ανενόχλητος ο Δ. Χασάνδρας, πιάνει εναέριο σουτ, η μπάλα ψηλά άουτ…
  • 75’ επικίνδυνη, παράλληλη σέντρα του Γ. Χασάνδρα, η μπάλα περνά από πολλά πόδια μπροστά από την εστία του Αγραφιώτη, που πέφτει σωτήρια και αποσοβεί τον κίνδυνο, από τους αντιπάλους του που βρίσκονταν εκεί, έτοιμοι να σκοράρουν…
  • 97’ ΓΚΟΟΟΛ! Σέντρα του Γ. Χασάνδρα, μέσα στην περιοχή φοβερή κεφαλιά του Καραντάκη και η μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Αγραφιώτη!
  • 99’ ΓΚΟΟΟΛ! 3-1, και ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ανοιχτεί ΄΄ψάχνοντας΄΄ την ισοφάριση, ο Δ. Χασάνδρας, ΄΄κλέβει΄΄ την μπάλα και με ψηλοκρεμαστό σουτ την στέλνει στο ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Αγραφιώτη!

Σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη ήταν άψογη, με ανάλογη απόδοση και οι έμπειροι βοηθού του Αντώνης Λιαγκάκης και Σταύρος Ρουμπής.

*ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς): Σακκής, Καταρτζής, Ανδριόλας, Κ. Τσώκος, Θωμόπουλος, Καλοχωρίδης, Γιούλης, Παριανός (λ.τ. 50′ Γ. Χασάνδρας λ.τ.), Κουζουλόγλου (65′ Δ. Χασάνδρας), Καραμπάς (75′ Μπαϊμπάκης), Καραντάκης.

*ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Πάνος Ελευθερίου): Αγραφιώτης, Ζαφείρης, Καραλής, Πύθουλας, Πατρινός, Σεχάι, Αλαφάκης (57′ Γουναρόπουλος), Καραχάλιος, Λαλανίτης, Αρβανάκος (65′ Ι. Φισκατώρης), Ζαχαριάς (82′ Νικολάου).

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ