Παντριαδικός-Αιδηψός 2-1 : Ο Καράντακης “σέρβιρε” και ο Τσούτσης “σκόραρε”

0
377

Σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο γήπεδο της Τριάδας ανάμεσα στο τοπικό Παντριαδικό και την Αιδηψό.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ελεύθερα απαλλαγμένες από τον βαθμολογικό άγχος και τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής που βρισκόμαστε αγωνιστικά απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν και οι δύο να έχουν πάρει το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την χάρη στα γκολ του Τσούτση (74′-76′ μέσα σε ένα δίλεπτο)μετά από αντίστοιχες ασίστ του Παναγιώτη Καραντάκη πετυχαίνοντας τον απόλυτο “αιφνιδιασμό” στους φιλοξενούμενος.

Οι φιλοξενούμενοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κλείστηκαν παρουσίασαν ένα νεανικό σχήμα που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του βορειοευβοιώτικου συλλόγου, είχαν ευκαιρίες δοκάρι με τον Στεργίου, αλλά και την ατυχία να πέσουν στον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Παντριαδικού Σελεβάκου που όπου χρειάστηκε ήταν πραγματικός “κέρβερος” για την εστία του Παντριαδικού.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 92′ με τον Στεργίου σε 2-1 αλλά μέχρι εκεί.

Εύκολο διαιτητικό έργο για τον Χρήστο Σαπλιαούρα και τους συνεργάτες του Σταύρο Ρουμπή και Χριστίνα Κούκουρα.

Μελανό σημείο στον αγώνα ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή της Αιδηψού Χασανάι στο γόνατο στο πρώτο ημίχρονο.

Το Δυνατά & Αθλητικά του εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο τους αγωνιστικούς χώρους.

Παντριαδικός(Τσιμηχόδημος):  Σελεβάκος, PASHJ, Βαξεβάνης, Γκρινιάρης, Μάλλιαρης, Χαζαρίδης (63′ Σκευοφύλαξ), Χασάνδρας Γ., Μουτουσίδης, Τσούτσης, Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας.

Αιδηψός(Δημητρίου): Κυριάκου, HASANAI(λ.τ22′ Μάρκου, 80′ Μπαρμπούνης), Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Στέκας, Παπατζίκος, Αναγνώστου, Φώτου, Μπιμπάι Ι, Στεργίου.