Την νίκη με 3-0 κατάφερε να πάρει ο Παντριαδικός απέναντι στην αξιόμαχη, μέχρι το 1-0, Καστέλλα. Σημείο «κλειδί» του παιχνιδιού αποτελεί το πέναλτι (1-0) που κέρδισε ο Παντριαδικός, μία απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από την πλευρά της Καστέλλας, που μέχρι εκείνη την στιγμή στεκόταν πολύ καλά στο παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ενθουσίασε, ενώ στο δεύτερο άλλαξε όλος ο αγώνας με το 1-0 του Παντριαδικού, που έδιωξε το άγχος από του παίκτη του Βασίλη Τσιμιχόδημου, και παράλληλα «έκοψε» τα πόδια των παικτών της Καστέλλας.

Το ματς:

Στο 43’ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Γραμματικόγιαννη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Οικονομίδη.

Στο 45’ ο Παντριαδικός θα έχει δοκάρι, ύστερα από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μουτουσίδη, λίγα μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή του Κουρτέλη.

Ημίχρονο 0-0.

Στο 60’ το 1-0 από τον Κατσίμπρα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Την απόφαση αμφισβήτησαν έντονα οι ποδοσφαιριστές της Καστέλλας.

Στο 68’ ο Χρυσικός θα χάσει μοναδική ευκαιρία για το 1-1, καθώς θα κάνει την προβολή από κοντά αλλά ο Οικονομίδης θα αποκρούσει.

Ο Μουτουσίδης θα κάνει το 2-0 στο 77’, με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του  Κωνσταντίνου Χασάνδρα.

Το τελικό 3-0 ο Μουτουσίδης στο 88’ με πλασέ σε κενή εστία μετά από πλασέ του Παπακωνσταντίνου, που βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Κουρτέλη.

Ο Παντριαδικός πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με αυτήν την νίκη, ενώ από την άλλη το σκορ αδικεί την Καστέλλα, που ήταν μαχητική μέχρι ένα σημείο, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παντριαδικός (Τσιμιχόδημος Β.): Οικονομίδης, Καραμπέτσος, Ταψής(81’ Παπακωνσταντίνου), Γκρινιάρης, Τζάβρας, Τσιμιχόδημος(74’ Τσούτσης), Πασάι, Κατσίμπρας, Πατερίτσας (56’ Χασάνδρας Γ.), Μουτουσίδης, Χασάνδρας Κ.( 89’ Φαλάγγης).

Καστέλλα (Μπασούκος Γιάν.): Κουρτέλης Γραμματικόγιαννης, Οσμάνι, Παυλίδης, Δημόπουλος(86’ Βάσσος), Γκουβούσης, Χρυσικός(79’ Λεοντής), Πάλλης, Ξύγκης (Ζένελι 73’), Δεληγιώργης, Αρχοντούλης.

Διαιτητές: Βρακάς- Αργύρης- Κούκουρα