Η διοίκηση του Παντριαδικού διευκρινίζει με δελτίου τύπου τι συνέβη και τι ισχύει με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κωνσταντινο Βαξεβάνη

Το δελτίο τύπου του Παντριαδικου

Ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Βαξεβάνης ανήκει στην ομάδα του ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ εδώ και 2 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε διαδικτυακώς από τον κ. Αβερκιάδη ότι δήθεν ο ποδοσφαιριστής εξαναγκάζεται να μείνει στην ομάδας μας, ενώ έχει πρόταση από ομάδα μεγαλυτέρου κατηγορίας, ενώ παράλληλα ζητούνται και από την ομάδας μας χρήματα για να τον αφήσουμε να φύγει!

Τα ως άνω γεγονότα δεν ευσταθούν, διότι η ομάδα μας απεδέχθη να αφήσει τον ως άνω παίχτη -και μάλιστα συμφώνησε και ο ίδιος- μόνο στην περίπτωση που θα είχε πρόταση να πάει σε μεγαλύτερη κατηγορίας ομάδα για να παίξει.

Όμως, ποτέ δεν μας εστάλη κάποιο έγγραφο από κάποια ομάδα, ούτε κάποιο αίτημα διατυπώθηκε με κάποιον τρόπο. Και μάλιστα, επειδή κανένας δεν μπορεί να είναι δέσμιος, συμφωνήσαμε με τον ως άνω αθλητή (και ο ίδιος έδωσε τα χέρια) να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα μας για έναν ακόμη χρόνο και μετά, εφόσον το επιθυμεί, να φύγει άνευ καμίας δεσμεύσεως.

Δεν είναι όμως δυνατόν να επιτρέψουμε να αποδυναμωθεί το δυναμικό της ομάδας μας άνευ λόγου και αιτίας, στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου και εφόσον δεν υφίσταται κάποια πρόταση από ομάδα ανωτέρας κατηγορίας.

Φυσικά, ποτέ δεν ζήτησε καθ’οιονδήποτε τρόπο η ομάδα μας χρήματα ή δεσμεύσεις από κανέναν, για κανένα λόγο και ειδικά από αθλητή για να τον αφήσει να φύγει. Τέτοιες τακτικές δεν αφορούν την ομάδα μας.

Ως εκ τούτου θεωρούμε απαράδεκτο να δημοσιεύονται τέτοιες ανακριβείς πληροφορίες και η ομάδα μας θα προσφύγει όπου είναι απαραίτητο για να σταματήσουν να προβάλλονται τέτοια δημοσιεύματα.