Όπως είχαμε γράψει από εδώ στο ″Δ & Α″, ήταν ″προ των πυλών″ η αποχώρηση του Παντριαδικού, από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ!
Η χθεσινή συγκέντρωση δεν έφερε κάτι καινούργιο και έτσι ανακοινώθηκε ότι ο Παντριαδικός, αποχωρεί από το πρωτάθλημα και η ομάδα διακόπτει τη λειτουργία της.
Το μεγάλο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από το οικονομικό δεν βρήκε κάποια λύση, ο πρόεδρος Κώστας Κωνσταντάρας, είχε μείνει κυριολεκτικά μόνος, να παλεύει, ξεπερνώντας πια και τα όρια της αντοχής του!
Βέβαια στην ανακοίνωση που ακολουθεί γίνεται αναφορά για την οπωσδήποτε δύσκολη και λυπηρή απόφαση της αποχώρησης, υπάρχει και η αισιόδοξη νότα!
Και η νότα αυτή δεν είναι άλλη από την πρόθεση των ανθρώπων του Παντριαδικού, για ανασύνταξη και επανεμφάνιση της ομάδας την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο! 

Το Σάββατο ο Παντριαδικός επρόκειτο ν’ αγωνιστεί στο Γυμνό με τον Αμαρυνθιακό. Ο αγώνας δεν θα γίνει, φυσικά, μετά από αυτή την εξέλιξη και το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στους γηπεδούχους, με 3-0 τέρματα!

Ακολουθεί η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας:

″Η Διοίκηση του ΑΠΣ Παντριαδικού μετά την Γενική Συνέλευση  και μετά από προσπάθεια πολλών ημερών δεν κατάφερε να βρει την οικονομική στήριξη που χρειαζόταν η ομάδα για να συνεχίσει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου θα θέλαμε με μεγάλη μας λύπη να ανακοινώσουμε προς όλους την διακοπή λειτουργίας της και την αποχώρηση της από το φετινό πρωτάθλημα.

Ένα όμορφο αλλά δύσκολο ταξίδι έφτασε δυστυχώς στο τέλος του. Τους τελευταίους 20 μήνες που αναλάβαμε την ομάδα σαν νέα διοίκηση, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε ψηλά την αγαπημένη ομάδα του χωριού μας, παρότι η στήριξη που είχαμε δεν ήταν η αναμενόμενη και δυστυχώς έκανε το έργο μας πολύ δύσκολο.  Όλοι μας διοίκηση, προπονητές, αθλητές, και όλοι όσοι αγαπούσαν και αγαπούν τον Παντριαδικό προσπαθήσαμε πάντα η ομάδα μας να τιμήσει την ιστορία της και είμασταν υπόδειγμα αθλητικού σωματείου σε όποιο γήπεδο της Εύβοιας παρουσιαστήκαμε.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον άνθρωπο που ήταν κοντά μας τους τελευταίους 20 μήνες, και δεν παράτησε στιγμή την ομάδα μας, τον προπονητή μας τον Βασίλη Τσιμηχόδημο, έναν άξιο προπονητή και παιδαγωγό, μα πάνω από όλα άνθρωπο ,φίλο και συμπαραστάτη. Να ευχαριστήσουμε και τον Δημήτρη Αϊνδιλή για την πολύτιμη βοήθεια του στην φετινή μας παρουσία στα Ευβοικά γήπεδα. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας τους ποδοσφαιριστές μας, και γενικότερα όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε στον τελευταίο 1,5 χρόνο, και ήταν όλοι τους υπόδειγμα αθλητή και έδειξαν τεράστια κατανόηση στη δύσκολη προσπάθεια που κάναμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους φιλάθλους μας για την στήριξη που είχαμε και τους χορηγούς μας που βοήθησαν οικονομικά το έργο μας.

Αποχωρούμε από το φετινό πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, προσπαθώντας να ανασυνταχθούμε και με όλες μας τις δυνάμεις να εμφανιστούμε του χρόνου πιο δυνατοί με σκοπό να φτάσουμε τον Παντριαδικό ψηλά εκεί που του αξίζει.

ΥΓ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα και ″εις το επανιδείν″.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας″