Στο γήπεδο της Τριάδας, συναντήθηκαν ο Παντριαδικός και η Δόξα Προκοπίου, που επανέκαμψε στην Α’ ΕΠΣΕ!
Ήταν ένα παιχνίδι με εμφανή τα σημάδια της ανετοιμότητας και από τις δύο ομάδες, καθώς λιγοστές ήταν οι καλές φάσεις σε όλο το 90λεπτο!
Χωρίς αμφιβολία Βασίλης Τσιμιχόδημος και Γιώργος Κουτσουφλάκης, έχουν ακόμα αρκετά πράγματα να κάνουν στις ομάδες τους, για να παρουσιαστούν έτοιμες μετά από ένα μήνα, που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα!
Να σημειωθεί ότι οι μεν γηπεδούχοι, περιμένουν κάποιες προσθήκες ακόμα στο ρόστερ τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν σημαντικές απουσίες, όπως αυτές του Γ. Μακρή, του Σοφούλη, του Τσιπτσή και του Τσούπρου …
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους πιο κινητικούς και τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν σωστά αμυντικά! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι δύο τερματοφύλακες ήταν θεατές, αφού όλη την δραστηριότητα οι παίκτες, την εξαντλούσαν στον χώρο του κέντρου!
Στο β’ μέρος ″άνοιξε″  κάπως το παιχνίδι και δημιουργήθηκαν κάποιες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τα δύο τέρματα!
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, ήρθε στο 85′ όταν ο Παν. Γκρινιάρης, με ένα εντυπωσιακό σόλο ανοίχτηκε προς την αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε ασίστ στον Γιαννουκάκο, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει, το μοναδικό γκολ του αγώνα…
Άνετο απόγευμα για τον διαιτητή Βασίλη Βελέτζα και τους συνεργάτες του, Γιάννη Κελεπούρη και Χάρη Αντωνίου.

*ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Πεππές, Παν. Γκρινιάρης, Γούναρης, Ματράκας, Λούρος, Γιαννουκάκος, Τσιμιχόδημος, Μιτάκης, (έπαιξαν και οι: Πασάϊ, Τσάλλας, Παπακωνσταντίνου, Σελεβάκος -τερμ.-, Καρατζάς και Σπ. Γκρινιάρης).

*ΔΟΞΑ Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Σεγκούνας, Κεχαγιάς, Γιώργ. Μορφούλης, Μάλλιαρης, Κανελλόπουλος, Καλάης, Περήφανος, Γιαν. Κουτσουφλάκης, Αλεξίου, Αθ. Μορφούλης (έπαιξαν και οι: Αλεξανδρής -τερμ.-, Κοντογιάννης, Τζαφεράϊ, Δημ. Κουτσουφλάκης, Παπατσούλης, Γιαν Σοφούλης).

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ