Παντριαδικός-Ελλήσποντος 0-0: STOP….. Αγριόδημου στην Τριάδα

0
440

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στην Τριάδα ο Ελλήσποντος με τον τοπικό Παντριαδικό μετά από ένα ματς που έχει δύο όψεις, το ανούσιο και χωρίς φάσεις πρώτο ημίχρονο, και το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο με τις αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά χωρίς κάποιον νικητή μετά το πέρας του 90λεπτου. 

Στο α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα άτυπο διαγωνισμό λαθών στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο επιθετικά μεταφέροντας την πίεση αμέσως προς τα καρέ του Ελλήσποντου, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Λάμπρου να βγάζει τον Κατσικάβάλη σε θέση τετ-α-τετ μόνο απέναντι στο Ευαγγελινό που τον σταμάτησε με πολύ ωραία απόκρουση σε δύο χρόνους.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να ασκούν πίεση στην εστία του εξαιρετικού Γιάννη Αγριόδημου με την συμπλήρωση του 60′ λεπτού ο Τσούτσης έβγαλε μόνο τον Μουτουσίδη απέναντι στον Αγριόδημο που τον σταμάτησε εντυπωσιακά με το πόδι.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πραγματικά εξωφρενικός για β’ ημίχρονο αλλά οι δύο ομάδες έδειξαν οτι το αντέχουν όλο αυτό με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται κρατώντας τον πολύτιμο πόντο.

Λίγο πριν το 90′ ο Παντριαδικός έχασε  την μεγάλη ευκαιρία για την νίκη όταν ο Δημήτρης Χασάνδρας μόνος μέσα από την περιοχή σούταρε άστοχα άουτ πετώντας στα σκουπίδια την τελευταία ευκαιρία του Παντριαδικού για νίκη.

Άριστη η διαιτησία του Βασίλη Βελέντζα και των συνεργατών του Νίκου Χατζηκαμαγιάννη και Σταύρου Ρουμπή.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Βαξεβάνης, Γκρινιάρης, Μάλλιαρης (84′ Χαζαρίδης), Τσαλιαγκός, Χασάνδρας Γ., Πασάι (76′ Χασάνδρας Δ.), Τσούτσης, Καραντάκης, Μουτουσίδης.

Ελλήσποντος(Γ.Καρβέλης): Αγριοδημος, Νόνας, Κοντάκης (60′ Πετρογιάννης), Κουτσαυλής, Φτούλης (88′ Μούτσος), Νάτσης, Κούτρας, Λάμπρου (92′ Μπαμπότσι), Ντεγιάννης, Κατσικαβάλης.