Στο γήπεδο της Τριάδας η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Ερμή Πηλιου και με νίκη ήθελαν να μείνουν μόνη στη πρώτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι και με δύο κλασικές ευκαιρίες των Δημήτρη Παπαγεωργίου και Γαβριήλ στο πρώτο δεκάλεπτο δε κατάφεραν να προηγηθούν.

Ο Παντριαδικος είχε ένα παιχνίδι κατοχής χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο εικοσαλεπτο.

Στη συνέχεια και λίγο πριν συμπληρωθούν τα πρώτα τριάντα λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 27′ ο Καραμπάς με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω απ’ τη περιοχή έκανε το Κοντάκη να διώξει σε κόρνερ.

Το ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση και έτσι το σκορ ήταν στο 0-0.

Ο Παντριαδικός για να προηγηθεί χρειάστηκε σε μια λάθος έξοδο του Κοντάκη στο 56′ που εκμεταλλεύτηκε  ο πολύπειρος Άκης  Καλοχωριδης και έκανε το 1-0.
Το ματς τελείωσε μέσα σε δύο λεπτα, απ’ το 68′ έως το 70′, όπου το 1-0 έγινε 3-0 με σκόρερ τους Δημήτρη Χασανδρα στο 68′ και Παναγιώτη Καραντακη με ένα όμορφο βολ πλάνε στο 69′.
Το αγώνα σφύριξε ο Χάρης Αντωνίου με συνεργάτες τους Αντώνη Γεωργαρά και Δημητρη Τσόπα 
Παντριαδικος(Ζαχαρίας Τρ.): Σακκης(72′ Χαλασταρας), Τσωκος Β.(58′ Παστήρας), Ανδριολας(72′ Ρουμπής), Τσωκος Κ., Θωμόπουλος, Καλοχωριδης, Χασανδρας Γ.(72′ Ράμι), Γιούλης, Καραντακης, Καραμπάς(58′ Κουζουλογλου), Χασανδρας Δ.
Ερμής Πηλίου(Μυστριωτης Πετ.): Κοντακης, Σιδέρης, Βαρτζης, Κόλλιας, Παπαγεωργίου Ι., Λαϊος, Παπαγεωργίου Δ.(70′ Μπαλατσος), Τζαφερος, Γαβριήλ(68′ Λιάσκος), Τσουρτης(68′ Καμινιαρης), Ρούσσος(80′ Ανδρίτσος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ