Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς το χτίσιμο του νέου Παντριαδικού της νέας σεζόν διοίκηση και προπονητής Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με το υπάρχον έμψυχο υλικό και προχώρησαν σε τέσσερις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Συνεχίζουν να φορούν την φανέλα του Παντριαδικού ο επιθετικός Παναγιώτης Καραντάκης, ο μεσοεπιθετικός Θεοδόσης Καραμπάς, ο αμυντικός Κώστας Τσώκος, και ο επίσης αμυντικός Χρήστος Καταρτζής.

Οι ανακοινώσεις του Παντριδικού: 

Το Δ.Σ του ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ προχωρώντας στον σχεδιασμό της νέας σεζόν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Παναγιώτη Καραντάκη!
Ο 28χρονος θα φορά και την νέα χρονιά την φανέλα της ομάδας μας.
Με γνώμονα τους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας για την νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει από την φαρέτρα μας το “όπλο” Καραντάκης!
Το Δ.Σ του ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον επιθετικό Θεοδόση Καραμπά!
Ο Θεοδόσης διένυσε μια πετυχημένη χρόνια βγαίνοντας πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας πετυχαίνοντας 16 γκολ!! συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας!
Συνάμα με την άριστη συνεργασία μας όλη την χρονιά μας οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασία μας!
Θεοδόση σου ευχόμαστε να έχεις μια υγειής και γεμάτη επιτυχίες χρόνια!!
Το Δ/Σ του ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Τσώκο.
Ο 31χρονος αμυντικός ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος στην περσινή μας προσπάθεια, θα βρίσκετε και την νέα σεζόν στην διάθεση του προπονητή μας.
Κώστα, σου ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρόνια!
Το Δ/Σ του ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καταρτζή.
Ο 29χρονος αμυντικός ο οποίος ήταν βαρόμετρο στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας θα συνεχίσει να φορά και την νέα σεζόν την φανέλα του Παντριαδικού!
Χρήστο, σου ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρόνια!