Ένα πολύ δυνατό τεστ ήταν το φιλικό ανάμεσα στον Παντριαδικο και τον Λήλα Β. το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Τριάδας.

Ο γηπεδούχος Παντριαδικός παρότι αγωνίσθηκε χωρίς τους Γιαννουκάκο, Μπαιμπάκη, Πατερίτσα, και Nesimi επικράτησε του Λήλα Βασιλικού με 1-0 χάρη στο γκολ του Κίκιδη στο 86′ λεπτο μετά από ασίστ του Λούρου.

Οι δύο προπονητές Βασίλης Τσιμιχόδημος , και Τάσος Ταυταρίδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους.

Ο Παντριαδικός του Βασίλη Τσιμιχόδημου έδειξε ότι είναι σε καλό αγωνιστικό μονοπάτι παρότι το ρόστερ ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό ο έμπειρος κόουτς δείχνει να βγάζει καλή αγωνιστική χημεία.

Ο Λήλας Β. του Τάσου Ταυταρίδη με πλούσιο ρόστερ και πολλά νεα παιδιά ψάχνει να βρει την χημεία του με τον Γιάννη Καραλή να δείχνει ότι έχει μπει στο κλίμα της ομάδας ποιο γρήγορα από τις άλλες μεταγραφές του “Ποταμού”.

Άψογος ο διαιτητής Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τον έμπειρο Γιώργο Πασχαλίδη και τον νεαρό Βαγγέλη Λειβαδιτάκη.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος, Γκρινιάρης, Πεππες, Πασάι, Γούναρης, Ματράκας, Λούρος, Παπακωνσταντίνου, Τσιμιχόδημος, Καρατζάς,

Αγωνίσθηκαν και οι : Κικίδης, Μητράκης, Ρουμπής, Τσάλλας , Κοροβέσης,

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης): Αγραφιώτης, Κικίδης, Καραλής, Παπίλας, Χαζαρίδης, Τσούρα, Αναγνωστου, Βάθης, Στρατής, Πεσχύρας, Κανάνι.

Αγωνίσθηκαν και οι : Αναστασίου, Πρίνος, Σιμιστήρας, Λάμτσε, Ευαγγελινός, Βαγγελί, Μπορμπότης, Κορκοδειλος.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Παντριαδικού-Λήλα Β. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ