Με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη πρόκριση μέσα στο Αλιβέρι ο Λήλας παρέσυρε και την ομάδα του Παντριαδικού στην έδρα του με 0-2 δείχνοντας χαρακτήρα και έχοντας έναν Κανάνι που τελευταία πετάει ”φωτιές”.
Με δύο δικά του γκολ η ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη έφτασε δίκαια στην νίκη με τον εν λόγω παίκτη να πετυχαίνει το έκτο κατά σειρά γκολ κάνοντας τους Βασιλικαριώτες να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Το παιχνίδι γενικά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με μια Τριάδα που έδειξε φοβισμένη και συγκρατημένη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού περιμένοντας να βγει στην κόντρα κάτι που τελικά δεν κατάφερε.
Μετά το άγονο πρώτο μέρος στο 56‘ ήρθε η πρώτη ”κανονιά’‘ με ωραίο πλασέ, ο Κανάνι το 1-0, μετά από πλάγιο άουτ και ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων.
Δώδεκα λεπτά αργότερα (58′) ήρθε και η δεύτερη πάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Κανάνι, το 2-0, δίνοντας ουσιαστικά το πολύτιμο τρίποντο στον Λήλα.
Ο Λήλας που βρήκε απ’ότι φαίνεται στο πρόσωπο του Κανάνι την ”λίρα εκατό” που έψαχνε στο σκοράρισμα και βρίσκει το τελευταίο διάστημα τον καλό του εαυτό.
Όσο για τους γηπεδούχους παρά τις φιλότιμες προσπάθειες υποτάχθηκαν από έναν ανώτερο αντίπαλο και θα πρέπει να ανασυνταχθούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στις καθυστερήσεις δέχτηκε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Κοροβέσης από τον πολύ καλό Κασομούλη ο οποίος είχε άξιους συμπαραστάτες του Τσιφλάκο και Σιμιτζή.
Παντριαδικός: ( Βασ. Τσιμιχόδημος): Τζαβάρας, Χρόνης (70’Μυτάκης), Κικίδης Θ, Κοροβέσης, Γκρινιάρης, Γούναρης (85’Μακρής), Ματράκας     (40′ λ.τ.Παπακωνσταντίνου), Πασάι, Μπαιμπάκης, Λούρος, Πατερίτσας (75’Καρατζάς)
Λήλας: (Τάσος Ταυταρίδης) Πρίνος, Ευαγγελινός, Καραλής, Χαζαρίδης, Κικίδης Δ, Λάμτσε (60’Τζαφέρος), Παπίλας, Κούκα (86’Καρβελάς), Στρατής, Κανάνι (78’Βάθης),Αναγνώστου.

Επιμέλεια:Γιάννης Νερούτσος

 *για το φωτορεπερτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ