Την νίκη με 1-0 πέτυχε ο Παντριαδικός επί της Σκεπαστής σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Τριάδας.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιμιχόδημου μετά από ένα πρωτο ημίχρονο που ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της και επικράτησε με τον μόνιμο σκόρερ των φιλικών Λούρο στο 80′ να αξιοποιεί την ασίστ του Παναγιώτη Μπαιμπάκη.

Η Σκεπαστή του “ρουκι” προπονητή της κατηγορίας Στάθη Κατσικόγιαννη έδειξε καλό πρόσωπο στο α’ ημίχρονο έχασε δυο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, στο β’ μέρος και όσο πέρναγε η ώρα τις έλειπαν οι ανάσες και σίγουρα αποτελεί σοβαρή δικαιολογία ότι ήταν το πρώτο της δυνατό φιλικό τεστ.

Το Δ.Σ του Παντριαδικού και ο Πρόεδρος Κώστας Κωνσταντάρας εύχονται στο πρωην αρχηγό της ομάδας Γιώργο Χασανδρα περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο σπίτι του με το τροχαίο δυστύχημα που είχε το Σάββατο.

Το αγώνα σφύριξε ο Δημήτρης Καλαμάτας με συνεργάτες τους Αντώνη Ιωάννου και Κώστα Κωνστάντιο 

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):Μώρος, Καραμπέτσος. Κικίδης, Κοροβέσης Β., Γκρινιάρης, Γούναρης, Ματράκας, Πασάι, Μπαιμπάκης, Λούρος, Πατερίτσας.

Αγωνίσθηκαν και οι : Τσιμιχόδημος, Τσάλλας, Καρατζάς, Κοροβέσης Θ., Παπακωνσταντίνου, Χρόνης, Μακρής.

Σκεπαστή(Στ.Κατσικόγιαννης):Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Γ.τ Αθ.,Ανδρέου Σ., Καψάλας, Γερογιάννης Π., Αγιασοφίτης, Καρατζούδης,Κωνσταντός, Θαλασσινός Γ.τ Β., Θαλασσινός Θ., Γεωργιου.

Αγωνίσθηκαν και οι : Ανδρεου Ανεστης, Ξιφαράς, Καψάλας Τασος, Ζουζουλής, Γερογιάννης Β. Θαλασσινός Π., Γερογιάννης Δ., Δροσούνης, Ευαγγελόπουλος

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Παντριαδικός-Σκεπαστή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ